9

Анонимен

преди 5 години

Затворили са "дедовия".В 16'00 колите хвърчаха по Шишман, Раковска и т.н.Врели-некипели от ФАНдупкова.

8

Анонимен

преди 5 години

Да от автомобили е като обърнал се по таван и още няколко и диотизЪма, които сега не се сещам. Следващия път използвайте към или през, удава ви се.

7

До 7

преди 5 години

Ти нещо да не си ...Как да изляза от Центъра ми кажи, и не ми пиши за транзитно преминаване. Не е особено трудно да се сети човек че става дума за живеещите в Центъра в обхвата на проклетата Синя зона. Какво заяждане има в желанието човек да има свобода на придвижване?!

6

до 6

преди 5 години

Виж, колкото и да мразя Боко и тиквената чета, не мога да пренебрегна факта, че изказването ти е чисто заяждане. Или като пътуваваш някъде задължително трябва да минеш през въпросните булеварди, през жълтите павета и да размахаш среден пръст срещу ония, дето ги няма там?!? Или живееш на Шишман?? Защото, който живее там си си продава колата. Думатиту си *** купува от кунсиерви от мъгъзъзинъ, че гоуфу не мое влезе у толко тесна улица мааааму.

5

Анонимен

преди 5 години

Изключително лошо решение на ГЕРБ в София. Сега се събират три почивни дни и хората тръгват масово с автомобилите си някъде извън София, но уви - трябва да се съобтазяват с популистките дивотии на ГЕРБ и да си стоят в София, защото не могат да излязат.

4

Анонимен

преди 5 години

Сравнявам центъра на Прага с нашата "гордост" София и ми снава жал. Прага е пълна с туристи, които истински се забавляват, а тук е един строителен обект и не можеш да вдигнеш очи, за да не се претрепеш! Нито пеш, нито с кола да тръгнеш!

3

Анонимен

преди 5 години

И кое му е "идеалното" на фъндъчения център? То и да не го затворят, пак не можеш да минеш през него!

2

От автомобили

преди 5 години

Гледам и не вярвам ушите си

1

Затворили...

преди 5 години

...центъра от автомобили? Следва да заключим, че писалата Петя е толкова грамотна, колкото и къпана. Случва се, не е болка за умиране ;)