91

До 93

преди 5 години

"Г-н президент вярвате ли в тази нация защото аз не.Съдбата е ясна - имигранти." Урааа! най-накрая ще се отървем от поредния мал.оумен! Успехи в чужбината и не се връщай! Ще останем само читавите.

90

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ ЗАРЕЖЕТЕ КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК НА ДРУГАРКАТА НИНОВА- НЕЯ НИКОЙ НЕ Я ПРИЕМА НАСЕРИОЗНО- НО ВИЕ ИМАТЕ ДРУГИ ПРЕТЕНЦИИ. ВИЕ СТЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, А НЕ САМО НА ДРУГАРИТЕ, ОСТАНАЛИТЕ СЪЩО СМЕ БЪЛГАРИ- НАПРАВЕТЕ ТАКА ЧЕ ДА ВИ ПРИЕМЕМ ЗА НАШ ОБЩ ПРЕЗИДЕНТ.

89

Анонимен

преди 5 години

89- ДЪРЖА ДА ПОГЛЕДНЕШ ПО ДОБРЕ ИЗТОЧНИЦИТЕ- ДА, РУСКАТА ИМПЕРИЯ ПЛАЩА, А СЛЕД ТОВА БЪЛГАРИЯ ИЗПЛАЩА ДО ПОСЛЕДНАТА СТОТИНКА 75 ГОДИНИ- ПРИ ИЗГОДНИ ЛИХВИ. НЕ ЛЪЖИ, НЕ МАНИПУЛИРАЙ, НЕ ПРИНИЗЯВАЙ ЗАСЛУГАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗА ПЛАЩАНЕТО НА НЕЗАВИСИМОСТТА.

88

Анонимен

преди 5 години

До annybodyХахаха самолет не се шофира бе,браво бе умнико! Сам ли стигна до това заключение или някой ти подсказа? Абе вие с каскетите сте уникални бе :) Вече може да целунеш снимката на ***, ама умната, да не те прасне тока от монитора.

87

Пилот

преди 5 години

И братовчед ми беше пилот на изтребител МИГ-29. И какво от това?Никога не се е пъчил и възгордявал от това, както Р.Радев. То не беше фукане, правене на пуяк и какво ли не още, за да си помислим, че е много велик. Един най-обикновен пилот сред многото други такива. Нито е гений, нито е умен. Тия от БКП/БСП какво непрекъснато изтъкват някакви небивали негови качества. Само като му видиш се.лската физиономия, веднага ти става ясно и за нивото му на интелект. Ха-ха! Голям *** се извъди!

86

Ани

преди 5 години

Чета коментарите и си мисля:Единственото нещо което успя да постигне този президент за две години е да радикализира хората.Неразбирателството у народа е добре дошло за враговете.Кому служи този президент? И въобще отдава ли му се да служи някому?

85

Браво!

преди 5 години

Много се радвам че се е сетил да поздрави народа на България!Така е човек не трябва да се води по акъла на другите, защото те му казват това което им е изгодно на тях. Дано пРезидента е разбрал че трябва да следва интереса на народа, а не на разните там Московци. Защото ППО може само да затрие България.

84

Реалист

преди 5 години

Да, за 30 години България постига завиден напредък, но в условията на капитализма. Щото за 45 при социализъма се срина и остана далеч назад от тези държави, които в онези 30 беше задминала.

83

Анонимен

преди 5 години

Г-н президент вярвате ли в тази нация защото аз не.Съдбата е ясна - имигранти.

82

Анонимен

преди 5 години

До anybody. Толкова си неумен, че даже не си разбрал иронията в думата "шофира".

81

Решетников

преди 5 години

Другари, светлото бъдеще е пред нас. Който може да го хване.

80

Но БЪЛГАРСКАТА

преди 5 години

НЕЗАВИСИМОСТ бе ПОКОСЕНА от съветската окупация, наложеният полит, режим от Сталин, изпълнен от БКП, Г.Димитров, измислената "народна власт' от прости хора, УНИЩОЖИЛИ интелигенция, средна класа- СМАЗАХА незвисимостта на 9.09.1944.Оттам нататък- репресии, "МОЛЧАТ, НЕ РАЗСУЖДАТЬ".45 години.

79

Анонимен

преди 5 години

87- ДОБРЕ Е ДА ПРОЧЕТЕШ ИСТОРИЯТА ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ НЕЗАВИСИМОСТТА СМЕ СИ ПЛАТИЛИ ВСИЧКИ НИЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЗЛАТЕН ЛЕВ- И СТИГА ОПОРНИ ТОЧКИ-

78

Анонимен

преди 5 години

Д-Е-Б-И-Л

77

Анонимен

преди 5 години

***.

76

Анонимен

преди 5 години

хе хе 3-4 пръдливи червени трола ше си оплюят мониторите да хвалят тва бостанско плашило *** :)

75

Анонимен

преди 5 години

Байк Георги Радев как е - мачка ли наред?

74

Анонимен

преди 5 години

Фатмако върви да правиш лицеви опори бе :)

73

annybody

преди 5 години

Хахаха самолет не се шофира бе, пънове гербави. Айде заминавайте да горите документи, че иде Видов ден. Така се омацахте, че посрамихте господарите си и ще ви подменят.

72

маши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.