89

3 Март не е празник

преди 5 години

На 3 Март Русия разпокъса България за да бъдем като в осмирителна риза.Даде на съседите по малко България за да имат какво да губят и да са обединени срещу нас. Останалото го взе като компенсация в Кавказ като взеха Грузия.

88

Анонимен

преди 5 години

Ами ти с Баце къдя бяхте на 3ти март бе,аланкоолу?

87

Burzum

преди 5 години

Тоя е в състояние да отврати всеки нормален човек....голям ***!

86

анонимен

преди 5 години

А ти искрен ли си.Говорейки брътвежите си! Колко е велик и лоялен вожда ти!? Че и ти самият към него? Един към друг може! Но към България сте лицемери! Гола вода сте!

85

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам защо на паметника може и от недоглеждане да е било не видях краля слънце и генераля миротворец с цукалото на главата.Ех тия нацистки български политици че и крадливи поне да си махнат портрета на Левски от гърбовете защото Левски е прочут с това че след като го питали какво ще прави като освободи България той казал ще освободя Сърбия и всички съседни народи.Ако Левски стане от гроба ще избие цялата нацистка ***, базирана на идеята мразете всичко други народи защото не са от вашия.

84

Анонимен

преди 5 години

Днес др. Борисов си полива магнолията.

83

Анонимен

преди 5 години

А в Търново има ли апартамент?

82

Анонимен

преди 5 години

Дали било искрени не разбира се Цветанов политик и искреност в едно изречение е като импотентен и секс в същото.А дали политиците това ги вълнува не тях ги вълнува келепира и това е така още от Освобождението, защото България я освободиха едни а я управляваха други които нямаха никакъв принос за това.Основно бивши чорбаджии които до тогава се мазнеха на турците а после станаха големи патреоти и после се мазнеха на великите сили.През ГЕРБ,ОП и БСП управляват САЩ през ДПС- Русия, за България- 0.

81

1

преди 5 години

До Анонимен-83,какво лошо има в това,досега тиква,физкултурник,и т.н.държаха пакета от акции,нещо добро видял ли си.

80

1

преди 5 години

До Българин,да скрили се,а тиквата къде е.

79

Българин

преди 5 години

пРезидента и *** са се покрили.Тресе ги от страх да не се появят защото после може да им дърпат ушите от Масква.Това е траурен ден за русоробите.

78

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Нито Борисов, нито този изглеждат искрени. Фалш и арогантност струи от всякъде. Борисов се прави на юнак, а е една послушна мижитурка

77

Анонимен

преди 5 години

Докато се усетите Ахмед Доган ще изкупи акциите на държавата. Вече купи ТЕЦ Варна. Остана да се сдобие и с АЕЦ. Водните електроцентрали са негови. Той ще определя за в бъдеще цената на тока. Той е човекът, който разпределя порциите на финансиране на цялата държава.

76

Pilot

преди 5 години

Този *** милиционер защо ни го показват на хубавия празник !!!

75

Анонимен

преди 5 години

Цецо и Бойко учредиха ГЕРБ. Самите ГЕРБ бяха създадени като алтернатива на БСП и НДСВ, ама се оказаха много по-зле от тях.

74

куртропович

преди 5 години

Цвък, твоите 6 апартамента говорят за тежка зависимост, баце. За каква независимост бълнуваш?! Дебелата цаца със сигурност има поне 2-3 дела срещу теб на трупчета, които чакат да бъдат активирани. Държат те за малките топки, като катеричка лешници... За независимост тръгнал да говори грозника...?! Трижди анатема на теб и цялата ви милиционерска клика. Хъшлак главчест, лиши ни от присъствието си, ще направиш услуга на цялото ни изтормозено общество. Немедлено!

73

Истукан

преди 5 години

Някой иска ли Цецо да стане президент? Бойко ще го издигне. От вас зависи дали ще гласувате за него. Аз не бих гласувал за тази герберска мутра, но привържениците на ГЕРБ ще го подкрепят. Никога не съм гласувал за БСП и ГЕРБ, ама ето ги на власт и без моя глас. Никой не те пита нищо, преизбират си се сами.

72

аник

преди 5 години

Като му видя мутрата ми се повдига.Противна мазна арогантна личност.

71

Анонимен

преди 5 години

С тази мутра е само за някой филм на ужасите.

70

Мен

преди 5 години

Г-н Цветанов не случайно преди като беше честитил 3-и март беше казал чужди представители. Момчето е доброволен ***.