10

анонимен

преди 5 години

г-жа Манолова сигурно е квалифициран юрист. Нейната професионална квалификация е допринесла за нейното израстване до поста на омбудсман. Визирайки нейните обществени изяви изпълнява своите служебни задължения съгласно избора на народа.

9

Gogi

преди 5 години

Ще напомня, че на тази златина, децата и бяха аутисти преди 5 месеца, България убивала! и пр. Сега били сираци! Утре ще видим! Що ми изглежда силиконка!

8

ПЕНКО

преди 5 години

МАНОЛОВА НЕ Е САМОТНА БАБА ,НО КОЛКО Е БАБА -СПОРЕД БОЛНИТЕ СИ АМБИЦИИ НА АГЕНТ НА КГБ ДНЕС ФСБ ??? ВЕРБУВАНА Е ОЩА КАТО СТУДЕНТКА И АЗ ЗНАМ ПСЕВДОНИМА И !!! МЕН НЯМАШЕ НУЖДА ДА МЕ ВЕРБУВАТ ---С ТЯХ СЪМ !!!

7

Gogi

преди 5 години

Загинал е родител! Ок, добре! Бил си е каиша, при любовницата, кики-мики, и не помага на детето си!, и соцялни-аз да му гледам детето!!! Не съм им светил!Да си се съдят за издръжка, ит.н.

6

Анонимен

преди 5 години

До МарияМария,няма такова нещо,прочети законите,защото го водят съжителство,но това не е правилно,това че живееш с някого,не означава,че той ти помага финансово или се грижи за детето ти.Чуждия баща или майка,надали ще се грижи особено за чуждо дете в България,това в България е голяма рядкост.В западна Европа е нормално да се грижат за чужди деца и въпреки това,родителя който отглежда детето получава лично помощ,без да се счита дали живее или не живее с някого,защото той носи отговорност за

5

Мария

преди 5 години

А колко двойки с деца живеят съвместно без сключен брак,за да ползуват привилегиите на това статукво?Ромите се женят по тяхни си обичаи и рядко сключват граждански брак именно с тази цел.Така,че при подобен закон леда е много тънък и трябва да се формулира внимателно.

4

House M.D.

преди 5 години

От друга страна статистиката на бракоразводния съд е категорична, че когато жената иска развод, причината в 90% от случаите е, че си е намерила мъж, по-богат от нейния съпруг. Като за целта е готова да натресе децата на съпруга си. Затова е справедливо за самотни майки да бъдат обявени само вдовиците.

3

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая се сетиха да направят нещо добро.Много самотни майки,без значение дали са вдовици,самотни или дори с брак,но с напуснал и негрижещ се баща,оствят всичко на раменете на самотните майки или в редки случаи на самотни бащи или баба,дядо.Хората които отглеждат тези деца,трябва да бъдат подкрепени.А също и изоставените деца.Мая си намери мястото на което е полезна,да е жива и здрава!

2

Анонимен

преди 5 години

Тая не е самотна майка, а вдовица и освен всичко друго е доста богата, тъй че да ни риве толкоз...

1

Анонимен

преди 5 години

NIKAKVI PARI GRATIS NA NIKOGO.DARGAVATA NE E DLAGNA DA RAZDAVA PARITE NA RAZNI SAMOTNI MAIKI.NIE RABOTIM I PLASHTAME DANAZI,KOITO NE ZNAM ZASHTO SE RAZDAVAT S LEKA RAKA.KOITO SI IMA DEZA DA SI GI GLEDA,NE MOGALO EDNO,AMA NE TRI DAZA,A SEGA OLELE.