14

Анонимен

преди 5 години

Сега спокойно пак ще се спуснем в бездните на неземнара тъпотия.Това не е било изнасилване човека просто е бил друсан и е помислил монахинята за една от девиците дето им я е обещал Аллах жалко че монахинята не е имала нож да го прати точно при Аллах.А защо защото в наши дни духовността не живее в църквата там живее само тарикатския материализъм и политическия интерес, а защо са педофили те не стават там такива, а такива влизат именно с цел да си задоеолят прикрито нагона.

13

И аз Анонимен ...

преди 5 години

До АнонименЧакай да обобщим. Значи, папството забранява на своите подчинени да се оженят законно за любимите си и тях ги избива на педофилия , извращения и насилие ???? Я пак да ми обясниш как нормални хетеросексуални мъже стават педофили . Не е ли по -логично забраната за брак да предизвика тайни бракосъчетания с любимите жени а не търсене на малки момченца за оргии . Що не ми намериш поне един дето да каже : Станах педофил щото ми забраниха да се оженя за любимата . Хах

12

Анонимен

преди 5 години

Причината поради която Католицизма забранява на своите свещенослужители да се женят е твърде прозаична, например - след смърта на свещеника съпругата и децата му е трябвало да бъдат обезпечени материално и финансово!За да снеме от себе си тази отговорност Папството решава проблема кардинално - забранява бракосъчетанието на своите подчинени (свещеници, монаси и висши духовници).Скоро след това педофилията, сексуалното насилие и извращения стават част от католицизма, та и до ден днешен!

11

Богомил

преди 5 години

Питам се , какво ли би накарало хора цял живот занимаващи се с четене и изучаване на християнската религия да изнасилват. Монахини, деца ....Чувство за безнаказаност и пълна увереност че ще бъдат прикрити и защитени от по-висшите в ерархията . Защото и те вършат същото . Без никакъв страх от Бог . Дали защото БОГ Е МЪРТЪВ . Няма го . Няма кой да въздаде правда и да накаже насилниците . НЯМА . И поповете отлично знаят това . Останали са само няколко заблудени вярващи с глупавата им надежда

10

Анонимен

преди 5 години

"Той я е показвал защото била недисциплинирана".Наказване със секс.После спрел да я наказва със секс. ...И си получил ареста.

9

Анонимен

преди 5 години

До Какъв срам"....Монахинята заяви, че е била принудена да се се обърне към полицията, защото църковните власти не са реагирали на нейните оплаквания. "Какъв срам да пропускаш цели редове от статията , че и да изказваш мнение .

8

Какъв срам

преди 5 години

Две три години я изнасилвал и всичко е било О К. Но когато спрял, тя се оплакала.

7

Анонимен

преди 5 години

До House M.D."....Монахинята заяви, че е била принудена да се се обърне към полицията, защото църковните власти не са реагирали на нейните оплаквания. " Вероятно висшия разум който притежаваш случайно е пропуснал да прочете този ред от статията . Не прибързвай с изводите .

6

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Забавно ти е, ама да те хванат, да те изнасилят, ще ти видя човчицата тогава, колко ще плямпа ...

5

Анонимен

преди 5 години

ХРИСТИЯНСКА ЦЪРКВА В ИНДИЯ ТОВА НЯКАКВА ШЕГА ЛИ Е!

4

Анонимен

преди 5 години

Освен будизма, всички други религии са шит! Особено масонството и сатанизма !

3

Я

преди 5 години

След изнесените данни за Католическата църква през последните години смятам, че спокойно могат да я прекръстят на "Педофилска християнска секта" , защото тя е точно това !

2

Анонимен

преди 5 години

ха ха. Ако беше малко момченце щеше да му се размине.....

1

Анонимен

преди 5 години

Че па тези не бяха ли Буда Муда, Кали Мали и подобни?