8

Някой

преди 5 години

До АЙДЕ БЕНе работят, викаш...Според теб грижата за болен човек, който изисква да си с него денонощно всеки ден е нищо? Смяташ, че е по-лесно и изисква по-малка компетентност от смрадливата ти 8-часова службица, от която навярно прекарваш поне половината в ходене за кафе, за цигара и до ***??? Тези майки нямат почивен ден. Нямат фас-пауза. Нито отпуск или болнични. Само завършени егоисти и съвсем прости хора могат да твърдят, че понеже не ходят на работа, те не работят.

7

Ветеринар

преди 5 години

До 123 456 789А пък ти като паднеш и си счупиш крака, трябва да те застрелят на място като кон!

6

серена

преди 5 години

Браво майки!Вие сте гордостта на майка България!Само сили и подкрепа ви трябват!

5

Анонимен

преди 5 години

де бре, по-полека, само сакатите ли са хора?!

4

123 456 789

преди 5 години

СПАРТА ,,СПАРТА ,, СПАРТА ОБИЧАМЕ ТЕ!!! Ражда се недъгаво и се хвърля в пропаста и няма проблем ... Тези майки искат държавата да ги храни и обгрижва ... АЗ КАТО ДАНАКОПЛАТЕЦ СЪМ ПРОТИВ........

3

Виготура

преди 5 години

До 3 - това, че не си инвалид в момента, не значи, че утре няма да станеш. Или децата ти, родителите ти, брат, сестра. В цивилизованите общества на тези хора се помага да се интегрират в обществото, много от тях работят и висококвалифициран труд и допринасят за обществото. За мен инвалид също е човек, който по цял ден кибичи по форумите и си бърка в гащите, без обществото да има реална полза от него.

2

Анонимен

преди 5 години

х<10

1

Анонимен

преди 5 години

Въх и колко са 19 от 250, какво ли правят там сигурно протестират с майкитр защото това да си депутат в България изисква да си морално и умствено увреден.Само че протеста не за този тип увреждане.Той се лекува само с доживотен затвор.