18

Щерю

преди 5 години

Ха дано и САЩ с 3:0 - ама надали...

17

Анонимен

преди 5 години

Абе за кои американци говорите? В нашата група има 2 американски отбора.

16

Анонимен

преди 5 години

до 29 Ами най-малкото защото ни е братушка. Второ защото Джошуа започна да дразни с претенциите си винаги да играе пред родна публика. Саша не се уплаши и прие предизвикателството- ето това му прави чест, макар на 39 години, а не като нашия да оцапа гащите от страх срещу Джошуа и да откаже двубоя 2 седмици преди това. Ето затова- за куража на Саша, защото не го е страх. и Трето- най-важното- нали затова е спорт и го гледаме..да има ИЗНЕНАДИ, а не едно и също...Меси шампион Джошуа шампион.

15

Анонимен

преди 5 години

За какво точно трябва да стискаме палци за Поветкин? Нека по-добрият победи.

14

Анонимен

преди 5 години

20, Това ще е най- голямата изненада ако Поветкин бие Джошуа през последните 20 години поне.

13

до ицо шопа

преди 5 години

Лесно е да викаш след втория спечелен гейм срещу Иран, ***. Тука бразилците са виждали ада след 0:2-3:2 гейма обрати, клоуне, нищо не знаеш.

12

до ицо шопа

преди 5 години

И между другото националния играе БЕЗПЛАТНО в залата на "мякащите" във Варна (за разлика от Арена Армеец) не знам дали си наясно.

11

Анонимен

преди 5 години

Давай Саша Поветкин! Напълни ми сърцето и разбий Джошуа утре, брат!

10

Анонимен

преди 5 години

"Мякащите във Варна да видят добре какво е публика!"Мойто момче, варненската публика подкрепя националния още преди тимажиите да ви построят зала в София. Ако обичаш не се изкавай неподготвен, още имаш мляко около устата.

9

Анонимен

преди 5 години

Да заколим американските добичета и да ги залеем с канадски кленов сироп.

8

Анонимен

преди 5 години

Ревахте защо били във Варна мачовете ...А се видяха доста празни места ....шопскаа работа.

7

Наблюдател

преди 5 години

Пирова победа! Бухме Иран, но заради предната зафубар от тях няма да продължим към финалната шестица.Падаме от САЩ и бием Канада и чао.

6

Анонимен

преди 5 години

Нека истеричните писъци на фиромци,*** и турци започнат сега!

5

Го хоум янкис

преди 5 години

проблема на американците е много голем, щото като паднат от нас ще паднат и от Иран и ще се наредят с третото място в групата в самолетчето за го хоум.

4

двоен мутростандарт

преди 5 години

Леле леле американското ГМО, подпалвачите на войни и на емигрантски ислямистки вълни утре ще видят народната любов. Ще се снабдят както си е редно по техните двойни стандарти с някой *** съдия който през целия мач ще свири глупости и ще им дава точки. Да не пропуснем и еврогея. Тройка на стъмване ще отнесат. А Канада в третия мач можем да бием и ако вържат по една ръка на волейболистите ни.

3

ВЪПРОС

преди 5 години

Да Питам ?Ако Иран биеше България , щеше ли да играе със САЩ ?Ако е така - Победата беше Политически Коректна .

2

ЪХ КВИ ИМЕНА

преди 5 години

УМРЕХ ДА СЕ КИСКАМВ ПОЛСКИЯ ОТБОР ИМА ИГРАЧ НА ИМЕ KUREK И ДРУГ НА ИМЕ SLIWKAНАДНИЧАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ НЯМА НЯКОЙ ДА Е КОН-ДОМ

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на страхотната публика. Утре нека заедно да сътворим ад под небето за американския надменен окупатор. Яки освирквания при всеки техен сервиз. Пълна подктрепа за нашите, и на тях да им сложим тройка. Те са доста по-слаб отбор от Иран, паднаха се в лека група и е редно да ги свалим на земята. Поддържам прогнозата си за три победи в групата. Момчетата видяха че срещу най-силния отбор в групата Иран бихме 3-0. Утре размазваме янките. Нека Арена Армеец се превърни във врящ котел в който гиразм