4

Анонимен

преди 5 години

Споразуменията за Идлиб: Войната трябва да спре Според ООН руско-турското споразумение ще спаси 3 млн. душиООН е джобна организация на САЩ. Вече десетки пъти се доказа, че под американски диктат правят каквото им се нареди. Същото е положението и в ред други международни организации.Всъщност, чрез крокодилските сълзи за някакво си мирно население, се постигна съвсем друг резултат - запазване на джихадистите, осигуряване на територия за тях, в която да се развиват на воля - любимците на САЩ

3

Анонимен

преди 5 години

Искате да спрете войните ли.Унищожете всички суперсили САЩ Русия Китай и всички напъващи се да стават такива и подсигурете и в бъдеще да няма такива и войните сами ще спрат.А защо не е станало три причини 1- половината свят е от мишки и не им стиска, 2- половината свят е зает да си надува националния егоизъм и да се бие помежду си, 3- великите сили знаят това и се смеят с *** си на света и си казват докато са толкова *** ние сме велики и ще им ритаме *** от тук до края на света.

2

Анонимен

преди 5 години

Хуманитарни коридори чак до родните им места в Европа, Германия, Англия. А нашите заводи какво ще правят. Изнесли сме продукция за милиарди. Изведнъж всичко спира и фалира, работниците пак стачкуват, няма поръчки. Тежко и лошо.

1

Анонимен

преди 5 години

Сега ако турци, руснаци, иранци и асадисти успеят да изтеглят терористите и им осигурят коридор към източният бряг на Ефрат на американците ще им се стъжни. И без това нали много ги е грижа за тях.