10

Активист на БКП

преди 5 години

А кога НАП ще запечата един гръцки остров и едно имение в Барцелона???А?57595

9

Анонимен

преди 5 години

Стига сте отклонявали вниманието на хората, посредством тези незначителни статии! Миньо Стайков е проблем номер 1 на България. Фокусирайте вниманието върху Бойко Методиев Борисов и останалия слугинаж и тогава се пишете, че сте медия!

8

Оффф

преди 5 години

Те чак сега ли разбраха че са без работа?И без заплати!

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Народонаселението не осъзнава и никога няма да осъзнае, че след като работи за бандит то то е съучастник в престъпленията му. А никога няма да осъзнае, че бандитите винаги ще го хранят с трохи и за да се промени тая работа не трябва да защитават бандитите, а себе си. Въпреки че ще трябва да се преживеят лишения, мизерия, насилие и т.н. Ония хора нататък така са си оправили донякъде работите. Защото едно време постоянно по вестниците имаше новини за стачки и бунтове "на запад".

6

Многу сме сърдити

преди 5 години

на жандармерията,че ни арестува,ама на баш виновника ,господаря де,на нйегу ни сме му сърдити!Ашкоусун на момчето,да ни е живу и здраво,а и на баща си,голям бандит излези и аку може да ни го пуснат да продължи да ни дире кожите!А пък ний шъ спретнем стачка на Борисов,че нище да дига заплатите в държавата!И аку можи да оттегли митничарите,а нашият човек ша плати да го изтипосат как влияе на митниците и как помага на мутрите,пардон на нашту мунче!

5

Анонимен

преди 5 години

Да ги арестуват за участие в организрана престъпна група за производсво и пласмент на фалшив алкохол!!!И те са замесени.Няама невинни в Карнобат!!!Всички са престъпници след като са работили за Миньо-апаша.Аман от далавераджии.

4

Анонимен

преди 5 години

Минко бе, я кажи по колко им плащаш на тия дето щели да протестират ? Минималната нали ? И ги осигуряваш на 4 часа, а работят по 12 7 дни в седмицата. И тръгнале на туй отгоре да се вълнуват.

3

Анонимен

преди 5 години

Работниците разбира се са връхтъ на човешкия разум.

2

Уф

преди 5 години

Да затворят всичко, те деца нямат ли?Всеки в Виновен до доказване на противното! Да изплатят заплати и обещетения на работниците, на всичко Запор и за участвалите Затвор!

1

:):)

преди 5 години

толкова с карнобатските ментаци, 25 години стига