17

Имен

преди 4 години

До АнонименНай-вече си *** лъв, който говори повечко от полезното за слуха на двукрако, разумно създание.

16

Иван

преди 4 години

До АнонименНе харесвам такива отвореняци, като тебе. Девите са толкова дрънкащи. Да не си дева?

15

Имен

преди 4 години

До ninaХитлер е зодия Овен - 20 Април. Телецът е от 21-ви.

14

Имен

преди 4 години

До ЗащоНе са го писали, защото Телците не са медиуми по дефолт. Най-чувствителни и силни медиуми несъмнено са Девите.

13

nina

преди 5 години

Пропуснала съм Хитлер,сори.Те с Ленин са точно през ден ;)

12

nina

преди 5 години

#12Мда,Шекспир,Ленин,Маркс,Фройд,Дж.Никълсън,Ал Пачино,М.Зукъбърг,Б.Стрейзант,М Пфайфър и тнт са все телци.Сигурно са станали известни без интелект,няма начин.Всъщност и двата ви коментара по темата показват точно доста нисък интелект и големи претенции,интересно на какво са базирани :)

11

Анонимен

преди 5 години

До 12Човек вярващ в зодии ми говори за интелект... трагедия.

10

Анонимен

преди 5 години

7, не се топорчи, не е лично. Личи, че IQ ти не е завидно. Вече споменах, че това не значи пък липса на акъл, ама то теле - не чете.Просто интелектът не сред характеристиките ня зодията ти. Има други, но не и тази. Нямам вина за това. Други са зодиите, при които той е водеща такава. Ама така е, като пишеш за неща, които не знаеш и се информираш от места, като това.

9

Анонимен

преди 5 години

А ако непознаят, идва на помощ акцедента, след това Нептун, Плутон...., бе накрая все някакси ще го напаснат. Ако приемем, че около 1/12 от населението на Земята е от една зодия, как може на над 500 милиона човека да им се случва приблизително едно и също? А следсмяната на календара кой е по Григорианския май няма значение. Важното е прогнози да има.

8

Анонимен

преди 5 години

Девата и компетентност??? Хахаха. На принципа "Една жена каза "Дай им само да клюкарстват и да съдят чуждите недостатъци /ако въобще са недостатъци /и да си пъхат носа където не трябва..Това важи много за жените деви. Виждат само негативните страни във всяко едно нещо. Добре че не съм на границата с тази *** зодия, а съм си горд лъв роден в средата на Август! <3

7

Анонимен

преди 5 години

Ако си роден на границата между зодии, трябва ли да си определяш пола, или само ако си се пръкнал от спукания пpезерватив на герберюга и комунист?

6

Защо

преди 5 години

не написахте, че те са медиуми.

5

nina

преди 5 години

#6Точно тук ти е грешката,драги/а.Това,че някой Телец ти е бил шута,не значи,че няма интелект,даже напротив,със сигурност е имало причина ;)

4

Анонимен

преди 5 години

Мила Теди, ако имаше понятие от астрология, то щеше да си наясно, че телецът не се свързва с интелекта. Не твърдя, че не сте умни, но не това качество е присъщо на тази зодия. Нататък не ми се чете и трафик към с съмнителни сайтове няма да генерирам.

3

Анонимен

преди 5 години

Кой вярва на тези глупости, аман от инфантили !

2

Анонимен

преди 5 години

Шизофрения.

1

Щерю

преди 5 години

Значи, - че си зодия и половина...