30

Крсен

преди 5 години

Невероятен пост на ERICH пускам го в разни теми които нямат нищо общо, "институтската забава" аааааааааааааа

29

Самуил Донев

преди 5 години

До 25Колежката ти знае ли за твоите чувства към нея? Или чакаш от мероприятие на мероприятие глупаво е да не и кажеш това, което чувстваш към нея. Големи хората сте все пак.

28

Анонимен

преди 5 години

До 25Ти си вътре с двата крака. Ти си много влюбен в колежката си. Ти я обичаш тази жена!

27

Анонимен

преди 5 години

До 25"на институтската забава" хахаха ха на рандеву кафето... хахаха ха.

26

Анонимен

преди 5 години

В Щатите второто намигане се смята за изнасилване.

25

Анонимен

преди 5 години

Колегата намига - това е сексуален тормоз, веднага в съда!

24

Me too

преди 5 години

Недейте така с тази статия, ще ви обвинят , че сте срещу движението Me too

23

Анонимен

преди 5 години

В офисите нямат друга работа и мигат като сфетофари. Я яла на полето с мотиката да та видя как ще мигаш на парцали. Офиси, в които има време за мигане явно не произвеждат нищо. Тоест са търтеи живеещи на гърба на другите.

22

ERICH

преди 5 години

Случва се когато вдигнеш глава да срещнеш погледа на колежката срещу теб , а той е винаги топъл,съчувствен е загадъчен.Когато ти те криво на целия свят,то нейната ръка лежи на рамото ти,а гласът и е нежен и успокояващ.Когато танцувате на институтската забава,нейните ръце обгръщат врата ти,а гъвкавото и тяло е притиснато до твоето.В здрача в очите И блестят звездите на вселена,а ти вдъхваш аромата на парфюма и косите И.Имаш чувството,че сте само двамата в на света и музиката звучи само за вас

21

Име

преди 5 години

*** и педерасткият форум: тук дори ла боеме не можеш да изпишеш без педеряаската цензура на хафена на дойче веле да те преследва и цензурира! пфу!

20

Анонимен

преди 5 години

Мъж да гледа приема се но не съвсем. Но жена да гледа и да дебне жени като мъж това си е ***. В белите страни никой няма право да си задържа погледа върху теб повече от 10 секунди. Ставаш подозрителен. Веднага могат да те арестуват. Както да се търкаш в жена или да я пошляпваш да и свиркаш.Ти и влизаш в пространството и си подозрителен за това. Притесняваш я и могат да те арестуват за това.

19

Анонимен

преди 5 години

Според мен е просташко да намигаш на някой с цел да му покажеш, че си падаш по него. Независимо дали в офиса или в заведение. Такъв намигащ няма никакъв шанс да се доближи до мен хаха

18

MaйMyнaтa

преди 5 години

Като стана на въпрос эа намигане, само едно нема го эабравим во веки. Праэна голема тиквa шме драэни мене, и то когато съм слаб. Лошооо, мнго лошо тиквooo

17

Анонимен

преди 5 години

До 32Ти изобраьяваш сексуален маниак. Не нормален мъж. Нормалните мъже не гледат жените като вояьори и да се възбуждат. Това са болни мъже, които имат проблеми с жените като общуване и стигането до действителен сексуален акт. Те затова гледат, защото не могат да пипат да имат дадена жена сексуално. Болни са.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако панталонът му се издува отпред, докато ви гледа, значи доста си пада по вас.

15

снайпера

преди 5 години

До 20Едно намигане нищо не значело, ама зависи от ситуацията. Може да стане голем проблем с едно намигане, особено между непознати!

14

ERICH

преди 5 години

Винаги съм съм смятал,че жените са по-добрата част от човечеството.В моята лична ценностна система на първо място по-ценност са жените , а на второ място са мъжете.В семейството жените и мъжете трябва две половинки на едно цяло ,като по-важната половинка е жената.Това се отнася за умните ,интелигентни,културни и високообразовани,възпитани жени,а не за пластмасовата продукция,формирана и тунингована по критериите на просташкия,кръчмаро-мутренски изисквания.

13

Анонимен

преди 5 години

.. някои жени какви неща забелязват, дори се чудят какво е това. не е истина. ако иска да бъде с теб няма ти на мига, а ще те покани на обяд вечеря.ако се държиш достойно, като дама ще те покани втори път. все някога ще си легнете. и ако му хареса секса с теб ще се виждате редовно. ако не е обвързан като теб(щом се п, раскаш в тоалетните, без проблем не си обвързана) или си много безкруполна. и в един момент ще си обявите връзката пред колектива. това намигане нищо не означава вид поздрав.

12

M XXVI

преди 5 години

Аз като съм на 25 г. ако кажа на една колежка, че я харесвам, ама тя е бая големичка от мен, май е под 40-така, някъде 37-38 според мен, ама ме кефи и няма годежен пръстен.

11

Анонимен

преди 5 години

До 9Ще ти иска ръката под звуците на менделсон.