74

ВЪПРОС

преди 5 години

Закона е Такъв - Президента има думата . Както е и Винетките и ТОЛ системата - не ги искаме , ама Закона е Такъв . Борисов няма как да Прескача Закона .

73

До 68

преди 5 години

Видяхме ви какво можете и колко сте, лиг.льовци такива! Дъъъъъъъъъълги подготовки, за да свалите правителството на 16-09.Даже извикахте на помощ и хора от чужбина, за да попълнят редиците ви.Имаше и шепа лумп.ени, които викаха на диалект:"Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ! .Е, това беше велик митинг!!! Възхитени сме! Така се сваля правителство. Браво!Цял месец подготвяхте протеста и казахте, че на 16 септември ген. Бойко Борисов няма вече да е премиер.Е,и...??? Смешници!!!

72

Щерю

преди 5 години

Спешно: Тиквсек търси Главсек...

71

До 68

преди 5 години

Здравей,червенушко! Гледам, че отново искаш сваляне на правителството? Е, как така, нали вече го свалихте след тридневните "велики" протести от 16 септември? Даже извикахте подкрепа от цял свят и то затова беше толкова "мощно". Казахте, че 16-09 е последният ден на ГЕРБ и успяхте.Вече имаме ново правителство, както искахте! Време е да го оставите да работи, за което сме го избрали, а не непрекъснато да пускате фалшиви новини, да го саботирате и да ни занимавате с вашите емоции.

70

До 70

преди 5 години

"А придворните журнаститутки, които бият по 200-300 км път , за да чуят какво ще каже Борисов за Радев или за Нинова." А придворните журнаститутки, които бият по 200-300 км път , за да чуят какво ще кажат Радев и Нинова за Борисов.

69

Анонимен

преди 5 години

Ако го съгласува с посланника на Руската Федерация защо трябва и на Радев да се обажда ?

68

наблюдател

преди 5 години

Румен Радев ще излезне досущ като Симеон,ще спечели с малцинство и ще сключи коалиция с ДПС.

67

Анонимен

преди 5 години

Борисов си научи урока, който му преподаде Радев.

66

Анонимен

преди 5 години

КАКЪВ ТОЧНО Е ПРИНОСЪТ НА БОРИСОВ ЗА ТАЗИ ФАБРИКА ЗА ОРЪЖИЕ. ТЯ Е ЧАСТНА.ОСВЕН АКО НЕ Е ПРАВЕНА С ОТКРАДНАТИ ОТ НЯКОЙ ГЕРБАР ПАРИ.

65

Анонимен

преди 5 години

Днес инспектор Борисов пак беше по инспекции. С него се движи цяло стадо хайлази, които угоднически слушат мъдростите, които Той сипе.Докато хората работят като роби за едни 500 лева, тези мазници получават по 5000 за нищоправенето си.А придворните журнаститутки, които бият по 200-300 км път , за да чуят какво ще каже Борисов за Радев или за Нинова.

64

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР Особенно гробищата . Растат .

63

анонимен

преди 5 години

НОВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ЗВУЧИ КЪДЕ ПО ДОБРЕ И ПРИЕМЛИВО! НЕ МИСЛИШ ЛИ ВЕЧЕ БЪЛГАРИНО? Никой не е "женен " за властта! И тия търтей също Не Е!

62

Анонимен

преди 5 години

MAKE NO MISTAKE.След 1944 та година НВМА политик който да не е предавал бългаските интереси и бг народ .не магистрали а нови затвори трябва да се строят.и не благи клоуни като банкянския а злобни и питащи...кога къде са парите

61

БАБА КУНА

преди 5 години

БОКО ВЕЧЕ СИ ГО Е ИЗБРАЛ. ЩЕ Е НЯКОЙ НЕГОВ ПРИБЛИЖЕН ОТ СИК !!!

60

Ментора бай Иван

преди 5 години

Борисов си е един селски хитрец!Тарикат , интригант и всичко най-най- безчовечно!

59

Анонимен

преди 5 години

Али баба с разбойниците от 40те на миналия век.80 години само цръвени фекалии .това е българия.земя като човешка длан ограбена от.....

58

СЕЛСКА ГЕГА

преди 5 години

ВОЖДА И НЕГОВОТО КОНСИЛИЕРИ! ТРЕПЕРЕТЕ РОБИ!

57

Анонимен

преди 5 години

Тиквата започва да става не само смешен, но и жалък. Какво има да обсъжда нали министъра който той избра предлага този или онзи (поне по закон е така) и си носи отговорността. Какви ли не глупости се изприказваха заради пустия му указ, а трябваше просто да изпратят едно съгласувателно писмо до президентството, ама де толкова акъл в една тиква или началника на канцеларията му.

56

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Огледайте се и вижте колко се промени всичко след ГЕРБ. Вие сигурно сте слепи? Или само чакате някой да дойде и да ви помага. Ай ш'ви *** в просяците.

55

ГРОБОКОПАЧ

преди 5 години

САМО ГЕРБ!