33

Анонимен

преди 5 години

Очакваме всичко да си върви по старому. Със или без нов главен секретар на МВР. Просто не е необходим.

32

Анонимен

преди 5 години

Какъв откровен нагляр отново.

31

Анонимен

преди 5 години

При толкова много избягали затворници при толкова развихрена битова и небитова престъпност тоя трябваше отдавна да си е подал оставката като гладен секретар, а вместо това в нашата изкривена действителност те го повишават.

30

Анонимен

преди 5 години

Случаят с БИТИТЕ ЖУРНАЛИСТИ е наистина ясен и говори за пословична некадърност и асинхрон в работата на МВР, а също и доведе до международен скандал и вкара България в международните новини. Тоест, след такъв скандал, Главният секретар беше нормално да си подаде оставката или да бъде уволнен, но не и да бъде повишен!!!

29

Шопо

преди 5 години

Някоя друга бандюга от Илиенци ...

28

1

преди 5 години

баретата е готов за поста.

27

Анонимен

преди 5 години

И все пак добутаха шЕфьорчето на Мето Илиенски до министЕр.Няма такъв цирк наистина. Дори и в Афирка.

26

Анонимен

преди 5 години

Поредния герберски мало умник. Тия в една нормална държава щяха кен ефи да чистят, тука министри.

25

Анонимен

преди 5 години

Това, че поръчката е изпълнена, журналистите неутрализирани, документите успешно изгорени и бандата за Н-ти път показа превъзходството си над закон, дълг и елементарен професионализъм.

24

Анонимен

преди 5 години

Ами ясно е! МВР пази мафията! Замита далаверите на нашите хора и арестува и тормози онези, които им пречат

23

Анонимен

преди 5 години

Назначиха за министър провалил се като главен секретар на МВР. Що убийства,кражби, взривени банкомати, нехванати избягали затворници.....единственото му качество е че ли же банкянския тлъст зад ник дори и на сън.

22

Анонимен

преди 5 години

Единственото ясно е, че новият министър е пълен......, и не е мръднал и милиметър от случая с белия автобус. Не разбрахме защо са задържани журналистите. Не разбрахме и как така подчинените му гасейки документите, всъщност са ги разпалили..

21

Анонимен

преди 5 години

Парите за покупката на Японския бяха дадени от Брендо в брой, в багажника на една G-класа. Уговорката Евелин Банев да е скрит собственик, а Арабаджиеви миноритарни акционери и мениджъри се проваля след присъдите на Брендо и бягството му в Дубай. Тогава вземането е цедирано на Делян Пеевски, който задейства личната си прокуратура. Целта заграбване на хотела (хотелите) на Арабаджиеви по изпитания метод с КТБ. Както винаги своят капо ди тути пай ще вземе и Борисов

20

Валери

преди 5 години

До добре де. Факт е само, че са слухове. Като е бил такъв сега ли се сетихте за миналото му? И защо Радев го е назначил за главен секретар? Нещо мирише на подлост и компромат.

19

Киро Кюмюря

преди 5 години

Някой вятовски телефонист?

18

сминдух енд чесън

преди 5 години

Имаше една чистачка ,която се опъна на бандити,тя е добра кандидатура.

17

добре де

преди 5 години

След като стъпва на фактите, факт ли са слуховете, че е бил гард и шофьор на Мето Илиянски?

16

Николов

преди 5 години

Шефа на полицията в Хасково- ЦАНКОВ.Добре се справя с цифрите, изпълнява прекрасно поръчаното и най вече разби цялата дирекция. Сега да разбие и цялата система, по точно да я довърши. Начело с бандюгите.

15

Градския

преди 5 години

Много го издигнахте тоя Маринов бре , оглеждал за главсекретар?На всички е ясно че Борисов ще избира главсекретар , а не тая мижитурка!

14

Анонимен

преди 5 години

Може да е шефката на 7-мо София Ани Петрова, завършила журналистика, ходеща обилно гримирана и на неприлично високи токове любителка на попфолка и шеметно издигнала се, както казват поради твърде близките си отношения с Маринов