26

Анонимен

преди 5 години

Добре че не приеха истамбулската конвенция

25

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В БОЯ НА ДОМАШНО ОБУЧЕНИЕ- ТАКА ЩЕ РАЗБЕРАТ МАМА И ТАТИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО.

24

13

преди 5 години

До АнонименМангали в езиково училище. Май са БЪЛГАРЧЕТА

23

kkk

преди 5 години

До Поздрави от Испаниякак стигна от калифорния до испания за 30 мин бе *** . кажи 'не' на тия наркотици

22

Уфче

преди 5 години

Драги ми Калифорнийчо, малко попораСли Ние сме си Ние, а с нас и белезите, нови рани имаме и по лакти и колене, а пък баба Цоцолана все на нас се кара, но сме си Свободни, а вие как се чувсвате...има ли игра?

21

Поздрави, Калифорния

преди 5 години

Как е там зверилника? Беднотия, насилие, мизерия. Ка живеете там, драги селяци?

20

Уфче

преди 5 години

19) никога ТВУ-тата или затворите или Белене, Ловеч, Пазарджик, ЦСЗ не са били така големи, че да поберат всичко/и, но имаше Самоъзнание, Родиелите си бяха по домовете, а не по кръчмите, където сега са и децата им!Никой не си е помислял да посяга на другия с паве, освен "Жоро-Павето"?!Достатъчен е и 1/2 охранител, стига да не му пука от бащи, майки, вуйчовци и т.нДнешният поплювкьо няма уважение на учителите си, оттам и противост'ествените му прояви.майка му да го накаже, чрез ума на баща му.

19

Уфче

преди 5 години

Цветя бийте се не ми пречите стига да на не ви поливам аз, ще питам ВиК-то, душички :)

18

Анонимен

преди 5 години

Стига с това едно време, едно време биячите щяха да изядат як бой в полицията и после в ТВУ, някои от тях вероятно и бъдещи заселници в Белене.Сега тези може даже и да не ги потърсят, в България на никой не му се занимава с нищо.

17

Анонимен

преди 5 години

До 12Помислих и реших. Ти не си нормален и се надявам, да нямаш достъп до оръжия.

16

Анонимен

преди 5 години

6-7...Маймуни долни. Изключване от училище и от обществото. Да го вкарват на лек режим в затвора - като бачкаш, може д а излизаш. След 10.години ще ги проверим пак.

15

Уфи

преди 5 години

За са се различавам,мислех, че е моя хрумка? Все тая, няма да се бием за едно име;) Едно време имаше предизвикателства, чест, боксове и чак тогава сеир! И то в две у-ща!Охрна нямаше както е/ и сега, ..си чопли ноктите?!! Вие прецененете!Тогава поне нямаше мъртви;

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Какъвто и да сложат за охрана няма, как един човек да охранява цялато училище плюс целия училищен двор, ако няма камери или несложат поне 2-*** охранители.

13

Анонимен

преди 5 години

Това е опит за убийство.

12

Да добре

преди 5 години

едно време като имаше казарма все едно сме се избивали. Напротив, със сигурност беше по-възпитателно за младежите, отколкото сега.

11

родител

преди 5 години

РОДИТЕЛИ направете си изводи от тази случка и помислете,защото това пр.се каракачанов има поставена задача да върне казармата.при един такъв инцидент като се отключи мозъка на този бития и има АК с патрони в ръка ПОМИСЛЕТЕ за какво ще става на въпрос.и това не е единствен и първи случай.оставям на вас да коментирате и да помислите.

10

Анонимен

преди 5 години

На тия им предлагам друго.Следващия път да дойдат не трима а триста и да изберат не момче а момиче от предучилищната и да пребият него.Така вече могат да са спокойни че няма опасност да загубят битката.Тия мушмули наясно ли са аз ако събера всички мой познати дори и тримата да са там каква случка ще им се случи, то така трима на един и по-слаб всеки знае.Да видим стиска ли им те да са трима ние стотима и при това професионална охрана, направо ще им избием пубертета, жалки дудуци.

9

Анонимен

преди 5 години

Друже етноса е спестен за да не стане казус като предния път защо ние не може да пишем в сайта другата дума за ром нл журналистите и то в заглавието могат.Мен друго по ме дразни, ех тия истински мъже на по 15 години, надрусани и перманентно пияни анаболни манекени и бъдещи клиенти *** МВР, винаги са големи мъже но могат птотиеника е два пъти по-слаб и те са три пъти повече на брой.Тия са по-големи *** и от най-върховния ***.раст.

8

Поздрави от Испания

преди 5 години

Как е там в зверилника ? Мизерията води до масово оскотяване !

7

Анонимен

преди 5 години

спестили са тактично етноса на биячите...