10

Кети Литчева

преди 5 години

Моя мъж е овен. Но, козирога слага големи еленски рога. В случай, че някоя жена се излъже ще и се наложи освен да седи сама на бара, а и да мисли имена на рокцата си.

9

!!!

преди 5 години

Невероятни глупотевини. Спрете с ненужния пълнеж от статии със додии в тоя сайт. Това е спам от читателска гледна точка. Адски дразни това. Или се прекръстете на Зодии.бг или Съновник.бг а може и Фъншуй.Бг, та да си знаем къде да не влизаме.

8

Анонимен

преди 5 години

Кети, и аз така - само изразявам мнение. Който подхожда към някой с мисъл да го хваща, да не се цупи, като скоро след хващането седи сам на бара.

7

Агроскоп

преди 5 години

За дамите, които се интересуват от агрономия(асттрология). Или хороскоп за ***.*** овца - Крава - Прустаци - т РАК тор -Лъф - Мома - Кантар - Смок - Магаре - Куза - Напоителни с-ми и хидромелиорациите съоръженияи т.н.

6

Кети Литчева

преди 5 години

Изобщо не съм с мъж козирог. Къде прочете това? Вкарваш ми чужди изречения. Само изразих мнение, защото зная колко не коректен е козирог в отношенията с жените. При тях всичко е интерес. Ако няма полза от жена просто си хваща следващата, която ще използва.

5

ъъъ

преди 5 години

Пак глупости...и някой е заработил заплатка...

4

Анонимен

преди 5 години

Кети, като си го хващате, си заслужавате да си седите сама на бара.

3

Кети Литчева

преди 5 години

Ако искаш лоялен мъж си хвани мъж рак овен. Но ако искаш да приличаш на елен лопатар и да седиш сама на бара и да мислиш имена на рокцата си хвани си козирог.

2

Анонимен

преди 5 години

козирог бил лоялен.. Хахаха ха авторката днес и е ден и в решила да се шегува с читателите. днес е с теб утре е с друга във всеки храст има нещо женско. хахахагаха лоялен авторката е шегаджийка.

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

Някои се праят на астролоэи, и гадаят эа Телето а не трябва