7

от 5

преди 5 години

Чушките трябва да се нарежат на дребно преди да се сложат в зехтина. Когато правех сместа в кухнята бях с ръкавици. Бих посъветвал да сложите ако си правите ;))) Пуснах топлата вода да измия ножа с веро и от изпаренията жената в хола започна да кашля и да и сълзят очите. Това е на поне 10 метра разстояние. Ефекта от излагането на Хабанерос на гореща вода е като от лютив спрей...

6

от 5

преди 5 години

Един авер се хвалеше, че ядял люто шкембе... 4 капки от това в 6 литрова тенджера с шкембе чорба го отказаха да я яде. Аз ядях 5 супени лъжици на гладно. Първо е страшен шок. После се свиква. Защото мотивацията е убийствена ;)))Хабанероса е с лютост 400 000 единици по скалата на Сколвил. За сравнение, лютия спрей е 100 000 единици. Колкото е най - лютия сорт български члюти чушки.

5

Анонимен

преди 5 години

1 килограм Хабанерос(латиноамериканска люта чушка с 4 пъти по - високо съдържание на капсаицин от най - лютите български сортове), 1 литър зехтин. 10 дена на тъмно. По 5 супени лъжици сутрин и вечер. 1 година. Единственото ефективно средство за потушаване на пожара е прясното мляко, но не бива да се гаси, защото намаля ефекта. Трябваше да съм мъртъв преди 5 години, защото нямаше други оцелели от този тип рак. Е, близо до 50 съм. Това лято бягах няколко пъти по 15 километра. Трудно, но възможно.

4

Анонимен

преди 5 години

До 1 и 2Само дже.н.дъри.те се просират от лютото по обясними причини.

3

Mdaaa

преди 5 години

Супер,невероятно добро предложение!!!

2

Щерю

преди 5 години

Намалява и времето за отиване до клозета...

1

Доктор Щонова

преди 5 години

От това освен яко да се посереш няма какво друго да стане! Дано ми затворят чалгарското сайтче и да ходите по кпфите и болниците цял живпт!