105

Херо

преди 5 години

Добре, че е Борисов да ги стяга тия разпасаните бесепарски жмясове! Хубаво ги действа, защото има топки да се справи с тях! Продължаваме напред!!!

104

Яфката

преди 5 години

Хайде скъпи червени ***, и дайте по един палец надолу, ако искате да ви храча у кривите гърла! Защото вие го заслужавате!!!

103

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че Нинова и Радев са една неуспешна и провалена опозиция. Саморазпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат! Ще се направим, че никога не са съществували!

102

ОСТАВКА веднага

преди 5 години

Борисов на връщане да прескочи до Германия и да си прибира неквалифицираните Консули към България , не вдигат Тел. и нищо не разбират от Германски Документи

101

Анонимен

преди 5 години

Австрия и Белгия са поискали спиране на всички евро средства към България, заради безконтролна корупция, облагодетелства не на олигархията и спазване на законите само по документи.

100

Уфи

преди 5 години

Този Виц вече не е смешен, нямам толкоз вишки и матраци от РекламаТа;) Да хареса постановката по Валери Петров с участието на Касииел Ноа Ашар?

99

Анонимен

преди 5 години

ДА ПОДКРЕПЯШ БОРИСОВ , ВЕЧЕ Е Е РАВНО ДА ПОДКРЕПЯШ И ПРИЕМАШ БЕЖАНЦИТЕ

98

Анонимен

преди 5 години

бориската е върти-газо политик на всички е ясно че вече е минло

97

Орбан

преди 5 години

Тази драма наистина я направиха комунисти и русофили,понеже в лицето на Орбан припознават техен човек,който ще разруши ЕС. Това обаче едва ли ще стане! Колкото и да не харесваме Бойко,позицията му е правилна!

96

Iceblast88

преди 5 години

Май към списъка с психични отклонения на Бай Тиквонии, трябва да добавим и шизофрения. Тя поне ще обясни как едно създание може да страда от егоцентризъм и в същото време да има толкова ниско самочувствие и да страда от комплекс за малоценност. Боко, пий си хапчетата! А от лудницата - приберете си питомника, че съсипа държавата! Затова за депутат или министър - първо психотест (99% от сегашните ще отпаднат на него)!

95

Някой

преди 5 години

Страх ли надушвам в подобна (липса на) позиция? Премиерът-слънце не смее да лае срещу господарите си, но, от друга страна, дори на него май му е ясно, че българският народ подкрепя унгарците и Орбан. Абе кво ти подкрепя - възхищаваме се от тях!

94

Голям смях

преди 5 години

Бойчето направи разногледи собствените си поддръжници. Вчера е говорил едно, а днес прави друго. Да ги съжали човек тиквите и измислените и лъжливи патрЕоти.

93

М даа

преди 5 години

ГРОБ - МУТРИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОДЧИНЕНИ НА МЕРКЕЛ - ОРБАН ГЕРОЙ НА СВОЯТА СТРАНА КОЙТО ЗАЩИТАВА СВОИ ИНТЕРЕСИ А НЕ ЧУЖДИ КАТО НАШИЯ ГЬО+ВЕРЕН..

92

Хюго Бос до 109

преди 5 години

Депутатите могат да гладуват както сди искат, но накрая е важно как ще гласува правителството. Ско Герб лъжат, както винаги- едно говорят тук, а друго в Брюксел- няма значение как гбласуваст депутатите им. А това как гхладуваст БСП и каск гжласуваст ПЕС хич, ама хич няма значение, защото не са те управляващите, не тяхното решение има з,начение. Герберската ти капацина схвана ли сега колко неадекватно сде изказа еднобуквеникът ти?!

91

Анонимен

преди 5 години

Найстина унгарска драма в България е зле но двойна позиция, която е резил в Европа си е много добре, ако е решил да им прави водевил.Их че комедия.Нас пак никой не ни пита, а ние пак бързаме да се натресем в конфликта.

90

Анонимен

преди 5 години

Треа си умствено недоразвит че да гласуваш за ГРОБ!

89

Анонимен

преди 5 години

Смърделите от бсп за пореден път искат да кажат на бялото черно и затова на власт на кукувицата лято. Че депутатите на ГЕРБ в Европа гласуваха против санкции за Унгария а тези на бсп се покриха (демек гласа им отиде за така работи ЕС) а сергейчо лично натисна за. Че партньорите ви от дпс с които ще управлявате до един гласуваха за

88

ognyanz

преди 5 години

Президентът Радев определено е прав, че българското правителство има една позиция за Унгария и Орбан в България, и друга - в Европейския съюз. И ето ти го: точно днес, по новините Бойко разправя, че ГЕРБ е на странатана Орбан, а в Австрия разправя съвсем друго:" Няма драма, няма нещо, което да е решено", добави премиерът и допусна, че може би Унгария трябва да направи корекция в политиките си в някои отношения". т.е. виновен е Орбан, да се коригира.

87

Ха-ха

преди 5 години

Баце май страда от РАЗМНОЖЕНИЕ на личността-иска да е едновременно Орбан,Меркел,Ердоган и дори Путин*!Ама накрая е едно няма нищо,слуга на неведоми тъмни сили.Тъмни,тъмни-колко да са тъмни?Току светнат с някоя бизнес-придобивка,като Цветелина Бориславова,да кажем.*Напоследък и Тръмп.

86

бай ганю

преди 5 години

не схванах логиката на казанато но той е известен с подвий опашка навиците си в чужбина и величието и перенето си след като се върне в БГ става най велик на земятаслед това пак иде при мамче меркел и пак подвие като кутре опашка после пак си дойде в БГ и пак се наежва че е велик и от него само него зависи света и мира,после пак до европа да му свият перките и после пак у нас да почеше его за величие....и така до края на света