23

Анонимен

преди 5 години

След като посланика на САЩ отиде на крака при Доган нещата вземат интересен обрат.Шофьора на Мето Илиенски и охрана на Жоро Илиев ревльото и оня дето отпечати фалшивите бюлетини няма да ги коментирам.Бойко вече не го бръснат за слива.След като Корни не иска да сваля властта опряха да Сокола.

22

малийй

преди 5 години

те и новите като старите ще си одат като му дойде времето глупост е да сменяш бушоните когато таблото дава на късо

21

Вершец ин акшън

преди 5 години

Везир и генарал на баня.На вратата табела: <Цена за 1 лице 5лв>Везирът тихичко на генерала:- Ама аз искам да си измия и Gъза.- Трай,бе, пипон, лицето влиза в Gъза!

20

ognyanz

преди 5 години

ГЕРБ се постара да попречи на дебата в Народното събрание, за да не се види колко подготвени, или по-скоро неподготвени да отговарят на въпроси са новите министри. Депутаите от БСП задаваха въпроси, а председателстващият не даваше думата за отговори. Накрая всеки от кандидатите прочете предварително подготвено изявление и това беше всичко. Ако това се нарича парламентарен дебат, той е достоен за пожарникарското образование на Бойко. Горката България.

19

анонимен

преди 5 години

Изкуствена усмивка! Ще ви спасят задниците Да сте още във властта? На теб и твоят верен Герберокомунистически Чобанин?! Лицемери! Прът за вас ! Нищо друго!

18

гербер

преди 5 години

До 16 червен анонимник. Завиждаш май заради безсилието ви да свалите ГЕРБ. А че клечиш и клепаш, клечи си, още дълго ще го правиш, червей жалък.

17

Анонимен

преди 5 години

Този като го видя се сещам , че така изглеждат задните части на шимпанзето!!

16

1

преди 5 години

прав е др.физкуртурник-акушеро-петапартаментов,действително некадърноста на герб,с която управлява страната е без алтернатива.

15

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е част от сериала "Глупoст и Тъпoта"

14

Анонимен

преди 5 години

До герберВерно, завиждам на Цветанов за формата на главата и по цял ден клеча и клепам в нета.

13

гербер

преди 5 години

Даааа, стандартните хейтърски коментари по-долу. Само че алтернативата не се решава от шепа озлобени и завистливи нещастници, които по цял ден клечат и клепат в нета.

12

червено ми е

преди 5 години

"Управлението е без алтернатива" - абе имаше друго име за това понятие, ама не беше ГЕРБ. Май му викаха комунизъм.

11

Цецооо

преди 5 години

А старите като ги уволнявате заради катастрофата в Своге , ще трябва по логика да им се повдигнат обвинения !!!!

10

af

преди 5 години

Програмата я знаем - дано само паднете преди да си изпълните мандата по нея. Че още милиарди в мутренските банки (да, те си имат и такива...питайте премиера) и още съсипия за нормалните българи, които просто искат нормален живот и плащат с данъците си всеки месец за това.

9

Активист на БКП

преди 5 години

Умен ,бре тоя Цурко ! Да му се ненадяваш ! А е завършил Помощно училище в Берковица ли ,в Чипровци ли....

8

Анонимен

преди 5 години

Ако не сте виждали българското Гестапо,горе може да го разгледате.

7

Така е

преди 5 години

Цвъки, Цвъки, с всяко появяване по медиите потвърждаваш тезата, че в България на власт е простотията.

6

Анонимен

преди 5 години

Парадоксално е, премиерът маха министърът на вътрешните работи заради "мърлявата", както той се изрази работа на полицията, а по закон тази работа се планира, организира, ръководи и контролира от главния секретар на МВР, който пък съответно заради тази мърлява работа се предлага за министър

5

Анонимен

преди 5 години

Всички управляващи смятат, че са без алтернатива. И БКП така смяташе през 89-та. Истината е, че винаги има алтернатива и тези в управлението го разбират, чак когато се сринат в политическото небитие. А Цветанов е глуповат човек, думите му имат някаква тежест не заради интелекта на произнасящия ги, а заради факта, че е в управлението и има власт.

4

баба мара

преди 5 години

цветанов кажи работил ли е маринов за групировките и да се приключва с тозивьпрос бьчварова ще бьде ли освободена поради конфликт на интереси