7

Анонимен

преди 5 години

Тези не са вече пионерчета, че да обещават...Пълни к.р.е.тени!!

6

Анонимен

преди 5 години

До МИЖИТУРКИНямат абсолютно никаква идеология, програма, цел, виждания, стратегия и т.н. Единствената им грижа е да вървят нормално кражбите на определени кръгове и обръчи и да изглеждаме за пред света нещо като държава.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си с тотално размазан мозък за да стоиш цял ден в Парламента и да говориш едно докато всъщност мислиш съвсем друго. Предполагам, че в днешно време да станеш политик условието е да си ненормален за да може постоянно да говориш някаква безмислица и в същото време да правиш съвсем други сметки.

4

МИЖИТУРКИ

преди 5 години

За какво сменят предишните, като излиза, че са чиста вода ненапита, щом тези ще продължават тяхното? Имали програма! Някой да е видял програмата им? И да я има на хартия, какво от това? Правят си поразиите, Бокич си вилнее чрез тия послушковци, жална ни майка!

3

да бе

преди 5 години

Да работят ама утре. Единият още преди да го изберат каза, че за него най-важното е доверието на Борисов.

2

МИНИСТЪР

преди 5 години

ОБЕЩАВАМ ... ДА РАБОТЯ ЗДРАВО ЗА ... СОБСТВЕНАТА СИ "КОЖА" И ЗАПЛАТА ! ... ДА ИЗПЪЛНЯВАМ "СЪВЕСТНО" ПОРЪЧКИТЕ НА ХОРАТА , КОИТО СА МЕ ИЗПРАТИЛИ ТАМ ! ... ДА НАЗНАЧАВАМ ЕДИНСТВЕНО И САМО "ПРАВИЛНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ И РОДНИНСКИ ХОРА" В ПОВЕРЕНОТО МИ МИНИСТЕРСТВО !!! ... ЗАКЛЕХ СЕ !!!!! .................

1

Анонимен

преди 5 години

Всички винаги обещават едно и също и после вършат едно и също. Такива "дебати" на които се говорят абсолютни безмислици са най-противното нещо в "политиката". Всички знаят за какво са избрани и какво всъщност ще правят но са принудени да говорят пълни глупости за да стане официална така за пред очи цялата работа. И всички го знаят. Питам се не се ли чувстват в такъв момент неудобно да не кажа друга дума. А за народонаселението което гледа и вярва на тоя цирк няма какво да питам.