17

Анонимен

преди 5 години

БГ-футбол е много зле след поколението на Трифон Иванов и Христо Стоичков.

16

Анонимен

преди 5 години

da

15

до 6-ти

преди 5 години

Спокойно , и аз като теб - чета футболните новини само , защото не пишат за други спортове.

14

Българин

преди 5 години

Не знам за вас, но след 2004 когато се класирахме за европейското най-добре играеше отбора при Любо Пенев - борбен, с характер, мъжки бърз футбол с комбинации. После му скроиха шапка с участието на част от футболистите и дойде мега тренера стриптизьор по хоби Ивайло Путев, който дезертира позорно. При Хубчев поне не изглеждаме смешници. Но докато не бъдат публично линчувани Боби и шайката му от *** и не дойдат чисто футболни хора подкрепени от добра администрация няма как да стане.

13

Анонимен

преди 5 години

До ВескоОбиколил съм 3 континента и на всякъде помнят Стоичков а България половината не я значт че съществува. Каква роля играят тия балерини като са 44-ти?

12

До 9 от 1948.

преди 5 години

Ей, такъв коментар е учудващ и коректен.Точно това липсва и на ,,феновете" /едно време бяха привърженици/,да се говори и обсъжда човешки с аргументи а не с люти псувни,заяждане и хамалски език.

11

Анонимен

преди 5 години

с два късметлийски мачабез никаква играс игра антифутболсе един посредствен треньорс татуираните търчитопковцисамо губят времето на зрителитемъчение е да се гледа мач на националния оитбор по футбол

10

1948

преди 5 години

Бяхме осми през95та-най високото ни класиране в ранглистата.При 16 участващи отбора за световно сме се класирали четри пъти подред,след това при 24 и 32 участника имаме само 1994/златното поколение/ В днешно време и със сегашното интернет поколение футболисти а и фенове нивото е видимо.Много разбирачи/вижте си постовете/ много гелосани играчи.Цялото поколение много точно го определи Вежди .Феновете силни пред клавиатурата,футболистите в дискотеката с поп-фолка.Имаше футбол,имаше публика,а сега..

9

Анонимен

преди 5 години

Спокойно - успехите идват бавно. Ютията отлепва бавно, както казваше малката Пена.Ние и не бива да имаме някакви много големи очаквания, ако стане нещо ок, ако ли не - драма няма. Имали сме много добри играчи в близкото минало 1966-1974, но от тогава са гола вода футболистите ни. Това за 1994 е друга бира. Това е приятната случайност за четтвъртото място. Никога не сме били световен фактор във футбола, така че каквото и да стане ще го приемам. Дай боже да е по-успешно.

8

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам но този спорт трябва да спре да се финансира. Иам далеч по зрелищни и перспективни дисциплини. Не че футбола не е зрелищна игра. Нашият футбол не е такъв.

7

Анонимен

преди 5 години

До ВескоФакт, когато сме били 4ти на световното в ранглистата сме били 10ти, и то за малко.

6

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирам, че Хубчев е бил треньор на националния. !?! Толкова отдавна не съм гледал този отбор, че не само че не зная нито едно име в него, ами и треньоре не заех кой е.

5

Пената от Мировяне

преди 5 години

Вече никой не може да ни попречи да станем световни шампиони!!! Даже и Русия!!!

4

ЛОБИ Михайлов

преди 5 години

... Няма проблеми , бе ! ... Важното е да има уиски , бадеми и Хавански пури ... И Преслава да ми "пее" на "ушенце" .......... Кво ми дреме примерно , че младежите до 21 години , падат , като домакин от ... Люксембург ?!?! ... Кажете ся КОЙ БГ КЛУБ ще вземе синчето ми ... Малкото татуирано "перуканче" ?!?! ... Който го вземе - ще му подсигуря участие в плейофа за място в Лига Европа ! :) ... Айде ... НАЗДРАВЕ ! :) ...

3

Анонимен

преди 5 години

тези групи които ги направи УЕФА и турнира са на принципа : по добре първи на СЕЛО отколкото последен в ГРАДА хубава българска поговорка

2

Веско

преди 5 години

До Анонимен 1Четвърти на турнир не значи същото в общата класация!

1

Анонимен

преди 5 години

А бяхме 4-ти, сега сме се изкачили до 44-ти