59

Анонимен

преди 5 години

"Понеже съм т.ъп, да попитам за какво са си говорили все пак?"E как какво? Далаверки нещо, консултации за американските ТЕЦове. Доган ага е майстор на консултациите за милиони. Особено в енергийния сектор е много вещ.

58

Tiko

преди 5 години

Кой е зад Боко бе анонимкико - крадците и мафиотите!

57

Tiko

преди 5 години

Тази среща решава много повече неща отколко европейските рандевута на Боко

56

ГЕРБЕРУЛИТЕ В ГУЛАГ

преди 5 години

Бизнеса трябва да поведе революция и да помете цялата държавна администрация.Този административен рекет итерор повече не се издържа.От бизнеса и работещите се отнемат над 80% от реалните им доходи.Защо спи няарода.Зѝащо плащате изобщо данъци ина тази държавна измeтs Тeмeрути

55

Асфалт и прахоляк

преди 5 години

Затова ли мутренко усвоява и блъска заеми като за последно.Като ,че ли няма да има утре и е заровил държавата в прахоляк и поръчки към своите недъгави крадливи фирмички,които от строителство нищо не разбират,но откраднаха и последният лев на българина от продъненият кош и сега обещават увеличения по 20% на цялата държавна пасмина милион и нагоре хрантутници.Държавата ще фалира съвсем скоро!

54

Анонимен

преди 5 години

Понеже съм т.ъп, да попитам за какво са си говорили все пак?Статията много обрана, обобщена.

53

Анонимен

преди 5 години

Хидроинжера ,се ориентира към топлоенергетиката като стъпка към атомната енергетика !

52

Мислеща

преди 5 години

Явно ще има предсрочни избори и сега уговарят резултатите. Има ли още наивници, които смятат, че като гласуват нещо зависи от тях. Видно е кой назначава политиците и кой всъщност управлява тази провинция на ЕС, все още наричаща се България. А че на ББ са му показали червен картон, се знаеше отдавна. Сега бърза да спасява *** и парите си. Неговият край се вижда, но не ми харесва "алтернативата"!

51

до 44

преди 5 години

Какви врътнати кранчета бълнуваш, драги ?Нали Борисов получава заповодите от Сараите.Или забрави кой го направи премиер и го вкара политиката.Ако наистина не си спомняш - погледни още веднъж снимката.Един дребничък с очилца.Той раздава още порциите - Борисов и Дебелян са просто изпълнители.

50

Анонимен

преди 5 години

Щом Ахмед Доган е има среща с американският посланик - задават се предсрочни избори.

49

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да са си говорили със сигурност не е добре за България.Ще ни вземат малко територия и това е, какво толкова. Нали целенасочено ни изгониха от нашата държава и ни подлагат на геноцид.Само нашите заблудени овце още се прекланят на американците които ни унищожиха като държава.

48

Анонимен

преди 5 години

Доган е най-мъдрият политик в историята на целия 30-годишен преход.Жалко че не е българин. Ако беше, България нямаше да е развалината, която е в момента.

47

Анонимен

преди 5 години

Декември месец обяви, че ГЕРБ нямат алтернатива. Оттогава ми падна в очите. Нещо му нямам вяра на приказките.

46

до 37

преди 5 години

Грую, казах ти че срещата се е състояла в Американското посолтво в София на ул.Козяк.Чети и други сайтове. Не приемай всичко написано в този сайт за чиста монета. Тук често бъркат, а понякога умишлено изопачават фактите.

45

кръст над главата му

преди 5 години

с този християнски герб над главата какво искат да ни кажат за Ахмет. тази жълта яйцевидност мяза на килимявката на папа Римскийпросто гавра с религиозната и етническа определеност на почетния предсдател

44

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се надявам Доган да върне реда в държавата,ако може и Станишев да се върне,няма да е зле.Доган е мъдър политик.Трябваше да минем през управлението на герберите,за да разберем грешките си и какво загубихме.

43

Цолчо Драгойчев

преди 5 години

Спокойно! Ахмед Доган е договорил - ние им връщаме Кърдали на Турция, а те ни отстъпват европейската част на Истамбул.

42

Анонимен

преди 5 години

ДоганЧовата фирмичка ДПС доста западна откак Бойко им врътна кранчето ... ха дано американския посланик помогне с нещо ... да се вдигне пак оборота на фирмата та да има за пиячка и млади невести за "" почетния председател ""

41

Анонимен

преди 5 години

Борисов много се е притеснил. Във всички случай не са си говорили за ланския сняг.Това са тайни разговори и обикновено след тях се случва нещо.Пък и да не забравяме Доган колко правителства свали до сега.А и подкрепата на Орбан е вбесила Сорос

40

Анонимен

преди 5 години

На рисунката е феникс, птицата на евреите, която иска да командари и християнството, и исляма, и целия свят.