26

Анонимен

преди 5 години

Бойко и патреотите защо не казват това а подписаха договор в който се твърди че не са българи-славяни???

25

Анонимен

преди 5 години

Евала на Панос Каменос - български славяни са макетата. И ш и п т ъ р и.

24

Анонимен

преди 5 години

"В Гърция има паметник на Капитан Петко.У нас не съм чул да има."Има в Момчилград.

23

Анонимен

преди 5 години

Ууупс,грешка.ПЕТКО войводаАми защото капитан Петко войвода се е борил не само в територията на днешна България,а и за беломорска Тракия,участвал е също и в битките на страната на гърците при освобождението им от турците,............

22

Анонимен

преди 5 години

Сега сме в ЕС И СМЕ НА ТРИ МОРЕТА. ЕДНА ТРЕТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА България ХОДИ НА МОРЕ В Гърция без визи.

21

Анонимен

преди 5 години

До От ХасковоКапитан Петко има син от гъркинята,който при развода си отива с нея в Гърция!Други деца няма!Потомците му са гърци!А тия наследници в Хасково сигурно са от родата!

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми защото капитан Птеко войвода се е борил не само в територията на днешна България,а и за беломорска Тракия,участвал е в битките също и на страната на гърците при освобождението им от турците,много наши български хайдути са се борили и за освобождаването на Сърбия и Гърция от турско робство,затова има негов паметник в Гърция.А те са "благодарност" ни откраднаха териториите населени с българи,де.

19

Хъ

преди 5 години

Абе то и този Панос Каменос май е всъщност Панчо Каменов - погърчил се българин като кир Михалаки.

18

Анонимен

преди 5 години

Нашите трябва да кажат едно / мегало ефхаристо / - голямо благодаря на този гръцки министър, казва си истинана човекът и чест му прави. Ний кво праим сега.

17

Анонимен

преди 5 години

По-изпрани мозъци от македонските не са се раждали във вселената. Сърбите яко ви работеха 100 години. И резултатът е налице - ДНЕШНОТО МАКЕ - което се радва, че ако влезе в ЕС, документите му ще се пишат на македонски, че до сега всичко им се пишеше на сръбски. И те си траеха.

16

генерел майор

преди 5 години

До Шон45г са по-малко от 1200г. историята на Българската държава....И да знаеш че България е единствената държава в ЕС, която не си е променяла името през 1200 г.!!!! Ние сме народ... е не територия като Македония :)!

15

От Хасково

преди 5 години

До АнонименВ гр. Хасково, на централната част, до автогарата, на видно място - голям паметник на Капитан Петко Войвода. Все пак по-голяма част от носледниците му живеят в Хасково. Също има и в Италия

14

*

преди 5 години

До Анонимен 10Има в частен двор!У нас има във Варна!

13

Пирин-чо

преди 5 години

Първо Заев да научи кои са знамената на държавите в ЕС и да не ги бърка като посреща политици от ЕС, че става за резил. Пред българите ставате за резил непрекъснато ама ние си ви знаем.

12

Шон

преди 5 години

Интересно Българите откъде са толкова сигурни в историята си след 45 години пералня на мозъци?

11

скопски монголец

преди 5 години

До Георге МиленковскиТи що така без преводач бе,шушон!?И кво търсиш по българските сайтове?

10

смях

преди 5 години

Македонците БЯХА Българи. Сега са ***, без корени с фалшифива история, език и идентичност. Ще стане най-естественото нещо - ще се претопят и изчезнат. За едно, две столетия. Уви, отказа от Българщината е типично Българска черта. При тях е още по-силно изразена.

9

Анонимен

преди 5 години

В Гърция има паметник на Капитан Петко.У нас не съм чул да има.

8

Пирин

преди 5 години

Казва, че тъй като според него ( и гърците), македонците не са македонци, трябва да оставят Македония на гърците. Разбира се бай *** няма токова акъл да разбете това и си мисли, че го канят него да седне и той на масата, да вземе парче от погачата. Те му викат пръждосвай се след като си българин, а *** цвили от кеф ! Удивително е какво малоумие цари по българските земи ....

7

Анонимен

преди 5 години

Той панос хубаво го е рекъл за македонците, ама за всичко от Драма на изток до Марица, може спокойно да сподели същото.Знае ли панос Капитан Петко Войвода от къде е? За Марония чувал ли е?