23

Анонимен

преди 5 години

има една приказка че ако влезеш невинен в затвора, излизаш престъпник. В затвора освен да се научиш на далавери и как да се пазиш, друго не се случва. Тоя пак ще убива.

22

въпрос

преди 5 години

И защо е ходил с кухненски нож тоя мамин златен!?

21

A

преди 5 години

За убийците или доживотна присъда или смърт! 8 години ли струва един човешки живот? След 8 години в затвора , ще излезе и пак ще убие... тогава и този и съдията са за убиване!!!

20

Анонимен

преди 5 години

8 години е изключително малко, в затвора има хора, които лежат с години за кражба на кокошка....

19

Калашников

преди 5 години

Око за око, зъб за зъб!!

18

Цирк

преди 5 години

Погледнете детето си, знаете ли коло струва то? Аз да ви кажа - струва към 8г в най-добрия случай ... държавата цирк.Нали се сещате че този от 8г ще лежи 3 (най-много) защото в България виновни никога няма... та той дори меможел да използва нож хахахахах това са вече 1001 приказки за простия народ. Събудете се овце, детето ви струва повече от 8г ... субудете се.

17

А

преди 5 години

Като излезе след 4 години мама и тате ще му дадат една жълта книжка и ще може да продължи да убива съвсем спокойно. Егати държавата.

16

A

преди 5 години

Докато се дават такива смешни присъди ще има убийства, изнасилвания и грабежи. На никой вече не му пука какво ще последва от действията му, защото нищо не следва. Бог да ни пази...

15

Анонимен

преди 5 години

Тази присъда е подигравка с родителите на момичето и с всички нормални хора.

14

Анонимен

преди 5 години

До GGКато излезе след максимум 5 години мислиш ли че ще работи? А дори и да еаботи мислиш ли че ще плати дори стотинка? По закон не могат да го оставят с по-малко от минималния доход а ако замине зад граница никой не може да му наложи запор

13

Анонимен

преди 5 години

Така е - правосъдната и наказателните системи са тотално сбъркани. След няколко години ще излезе млад, силен, научил много тайни за "професията". специализирал се, квалифицирал се и готов за нови подвизи.

12

Анонимен

преди 5 години

След 4 години ще е навън и ще може да продължи с хобитата си

11

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Синът ми е невинен, продължаваме да вярваме, че не е той. Използваха едно болно дете, което само дори не може да използва нож", споделиха родителите на Иван Димитър и Донка.Да бе, той ножа сам се е забил във вратът и. Но чак пък "МНОГО мъчителен"- тя може и да не е разбрала какво и се случва!

10

Анонимен

преди 5 години

Лошото е че след 4-5 години ще го пуснат и тогава вероятността да прояви лудостта си отново е 99%. От този човек няма да стане никога, такива трябва да се държат заключени цял живот.

9

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД 4 ГОДИНИ Е НА СВОБОДА И ЛЕВ НЯМА ДА ВИДЯТ ПОСТРАДАЛИТЕ ЩОТО ТОЙ ПАРИ НЯМА!

8

Анонимен

преди 5 години

ПРИЗНАЛ СИ Е, ЧЕ Е ИСКАЛ ДА СИ ПОИГРАЯТ НА ЧИЧО ДОКТОР С 10 ГОДИШНАТА НИКОЛ А ТЯ СЕ Е ДЪРПАЛА!!!КАЗАЛ И В АСАНСЬОРА: КАЗАЛИ И ИЛИ ША МИ ПУСНЕШ ИЛИ ДА ТА НАМУШКАМ! И ТЯ НЕ МУ ПУСНАЛА..АКО БЕШЕ САМО С 2 ГОДИНИ ГО ГОЛЯМ ЩЕШЕ ДА ЛЕГИ 20 ГОДИНИ!)

7

Бясна

преди 5 години

Много тенденциозно заглавие: тоя е убиец, не е ученик, ученик е дете, което ходи на училище за да се учи и да се усъвършенства. Убиец е оня, дето отива и отнема човешки живот! Като се напише ученика и някак тия 8 години звучат по-нестряскащо, но за съжаление е много, много страшно-живота на едно дете се оценява на 8 години и някакви левове. Тоя е на 16, ако лежи всичко, ще излезе на 24, безпътен, безнадежден и закоравял от затворническия живот!

6

Георги

преди 5 години

То направо да го пуснат. Недай си боже, това да е моето дете....Хвана ли го тоя, 30 дни в мазето ще ми стой, а кво ще го правя...фантазия си имам! Егати държавата , егати съдилищата

5

Анонимен

преди 5 години

Това ако е правосъдие аз съм трамвай! Баси подигравката... Ужас

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТози ще излезне след 3-4 години, една година следствен арест ще му се приспадне и после ще го пуснат за добро поведение. След 4 години ще е отново на улицат готов да убие следващата си жертва.