14

Анонимен

преди 5 години

Илия Аргиров имаше меден глас,прекрасни народни песни.Много е радващо че неговия син ще продължи делото му да разнася красотата на българската народна песен която (както и целия ни фолклор-хора,ръченици,носии,) няма наистина аналог в света.Това е истинското ,българското,вечното а не ромскоориенталската чалга която се пробутва у нас от нисши твари.Чалгата е аналог на човешкото падение.

13

Антианонимен

преди 5 години

Българската народна музика няма аналог в света. Да се сравнява дрането на чернокожите певци с мелодичната напевност на бълг. фолклор е голям смях! А да се сравнява изобщо фолклорът с днешните модерни напъни, е липса на вкус! В момента много чужди музиканти са във възторг от българската нар. музика и се опитват да я вмъкват в свои композиции, които стават хитове, благодарение на нея! Също така в държави като Америка, Англия, Япония и др, се формират певчески групи за изучаване на фолклорът ни!

12

Анонимен

преди 5 години

Розета Тарп положи основите на рока през 1938. Розета, черната жена която смая всички с Гибсън ЕсГи троен хъмбъкър пикап, кофеейки още през края на 40те и началото на 50те години в САЩ! Е това е музикална култура и класика а не нащите бабини надвиквания!

11

Анонимен

преди 5 години

Всичко ще е до време след като омръзне на публиката народното ни селяшко врякане! Скапан народ сме, с ниска култура и извръгленяшко бабешко гаргавеене!

10

коце

преди 5 години

До Хората. Днешните българи сте непригодни за живеене в Зап.Европа.Мекотели там не могат да се приспособят.30г.наблюдавам този процес в САЩ.Ако е подобно в Европа-просто не ставате.В Щатите измислени тапии не виреят.Измислени умения,дипломи,паспорти и най-важното ВРЪЗКИ-ЙОК.Така,че българчета с голямо иго-не си губета времето-стойте си в България,щото тука ще ви вкараме в правия път(много често в затвора за вас)и връзките тук(както казах) не помагат.Не съм срещу вас.Не сте виновни за 74г руско

9

Хората.

преди 5 години

Нещо те ядосвам .

8

Хората.

преди 5 години

Анонимен :Как мо бе да има такива нещастни Килиханзери като тебе. Знаеш ли какво е Килиханзер (кръстоска от склопен дявол и ялова вещица).

7

Анонимен

преди 5 години

Я си мий там чините,баровец и по-спокойно :) Или имаш бизнес с автомивки...от мокрия край на маркуча?А?

6

Хората.

преди 5 години

Вие живеещите в България .Пак нещо завиждане,ровите и без да изка някой нещо от вас си казвате гадно но и маловажащо мнение.С такива хора като вас няма как България да просперира. Никога не сте били на местото на тоз човек така че никой не ви ви пита вас Копелетата за коментари.Гадове нещастни.

5

Аз , Аз

преди 5 години

Често се появява при Галя Асенова в Българско По-Българско, СКАТ събота 20-20:30ч.А и тонрежисьор на предаването, зад пулта.

4

Хуулиганс

преди 5 години

Идват на талазьй в Бугаристанише от цял свят хората се стичат да бачкат на българските ''бизнесмени'' Илон Мъск неслучайно продава Тесла и си купува билет да побачка като сервитьор на българското черноморие.

3

Анонимен

преди 5 години

Shte se razplacha ot umilenie!!! Past schon....

2

Анонимен

преди 5 години

Ще се популяризира ако се загърби миналато на народната музика и почнат да се правят песни на нивото на тинейджърската аудитория.

1

???

преди 5 години

Какво ще прави в Италия един посредствен певец? Италианците отдавна вече не заделят пари за изкуство. Съсредоточили са се в изхранването и осигуряването на комфорт на пристигащите на оpди шeбeци.