32

Анонимен

преди 5 години

...оръжието на престъплението - пистолет с изтрити номера, изхвърлен по пътя за Варна.....нНа това му се вика - левашка работа!!!

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова МВР пикчърс ли го съчини?А какво става с Избегалевите?И те изчезнаха безследно.

30

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах как като са ги запалили в буса маратонката ще остане като нова и запазена .Нещо друго е станало според мен .Тея дето са запалили буса са били застреляни от други .Но тогава трябва да има поне 3-4 трупа а не само 2 .И друго къде са Галеви ?Някой да ги е виждал ?Самоков не е ли в тяхна територия .

29

Анонимен

преди 5 години

От написаното разбирам че са убити убийци от други такива .И полицията си няма никва представа нито колко са на брой нито от къде са .Това самопоказва че се движат на около 10 години закъснение след организиранатапрестъпност която е в разцвета си .И не ме заблуждавайте че полицията работи добре !За мен са едни некъдърници на дървна хранилка .

28

Анонимен

преди 5 години

До 29 - Виж ако е мутра или адвокат, за без пари даже ;)

27

Анонимен

преди 5 години

Мале, Тея ненормално са? По нали стрелеца, да гонят. Че ако беше някой, баш гаден, щеше да го на клепачите о тях... Луда работа.

26

среден

преди 5 години

В същност, ако погледнем статистически на въпроса, мисля че доста голям процент от българите биха разстреляли някой непознат (поръчково) за.. няколк десетки хил. лв. .. При по-задълбочен подбор, дори за много по-малко предполагам. В Бг има много хора, които са оскотели..

25

Анонимен

преди 5 години

До Предложение 16Много простотии изчетох, но да знаеш че това което си написал е най-голямата. Ти си предполагаемо млад и зле образован. Зле образован си защото тия дето са те учили са зле образовани. Думи нямам, но с такъв вид мислене е не по-малко от 70 % от сегашните подрастващи и техните родители. УЖАС.

24

ШибиРиби

преди 5 години

Мноо як сенарии, и ся кат направят един сериал даже и имената ще сложат хората ще мислят че утрепаха криминалността с права лопата. Те мОмчеата пушили чакали пушили чакали, вуйната фанелката скъсала той на земята паднал пребил се от бягане, бе майко ужаст и кръф професянализъм отсякъде, от органите на реда до килърите, що килъри ми не убийци не сфанахт. Аре ся пУснете нещо голо

23

до 16

преди 5 години

Ако си мислиш, че всеки на Запад взима "яка" заплата и му стига да заведе жена си на ресторант, да си вземе нова кола и да си купи къщо, то ти си страшно заблуден шаран с мисловен капацитет на богомолка. Я разкажи още как го разбираш капитализма. Дори в северните страни не всеки е добре. Добре ще са всички, когато спрем да използваме парите.

22

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРибипотърси помощ-спешно Е!!!!!!!!

21

чал

преди 5 години

Като чета коментарите, ми прави впечатление, че всички пишещи са ужасно комплеkcирани, пpости ***, тип селски бекове с 2 грама мозък - дървени филосифи, които чакат някой да ги оправи... Което леко и мен по поставя в тази позиция, понеже и аз пиша... ама обещава да се махна бързо и дано ми се размине лекото изпростяване което мога да прихвана от вас, нuщoжестBa

20

ШибиРиби

преди 5 години

Тея суджуци с кожени якета и лопати на снимката цепят въздоха... двама копат двайсе мислят че мислят.Аре пУснете ся нещо голо

19

ШибиРиби

преди 5 години

Четох с голям интерест. Как може този вълнувъщ разказт да няма главен герой дедективт.СРЕ пУснете ся нещо голо

18

Анонимен

преди 5 години

Заради мутрата Бойко цялата държава остана в мутренските времена. Хайде вече, излезте на площада със сопите и променете тази държава.

17

Анонимен

преди 5 години

Партизански години - наследници на активните борци против капиталиЪма, комунизЪма и фашизЪма !

16

Патриот-майтапчия

преди 5 години

До ПредложениеТе я подготвят бре, Кукловодите.На Бай ти Слави Учиндолския хората - "яли" "капиталисти" Ха ха ха хаСамо гледай!

15

Предложение

преди 5 години

Предлагам да бием дузпата на комунистите от БКП - ГЕРБ/БСП/ДПС/Патриоти и да ни дойде една яка капиталистическа партия от яки пичове капиталисти да си ги избереме на изборите и да ни правят капитализъм и да взимаме яки капиталистически заплати като на Запад при капитализма.

14

?

преди 5 години

Защо не напишете нищо за поруганата българска костница "Ледена стена" край Ниш, Сърбия?Или ОТГОРЕ (началниците от ДС) не разрешават ?

13

Анонимен

преди 5 години

До 11. Та нима мислиш че няма способни да управляват ли. Ако не си ти или аз има хиляди други кадърни и честни аз поне познавам 20 такива. Освен БСП-БКП - ГЕРБ и мушенни.ците патриотари други не виждаш ли. Сигурно така като теб мислят и тези които гласуват за БСП ГЕРБ И ПАТРИОТАРИТЕ затова сме на това хубаво дередже.