35

Пламен Василев

преди 5 години

Като излизам на протестите по 100 човека, така е не 15 процента, може и 50 процента увеличение на хляба.а то да беши само хляба, с мед да го намажем. Ами тока вдигнаха, ами лекарствата вдигнаха, А заплатите, и пенсийте, вдигнаха от 2 лв. До 5 лв. Целият Български народ, сме си виновни че търпим, некадърните си управници. Бати Бойко както е тръгнало, може да ни управлява докато е жив.

34

123

преди 5 години

При мене и преди си беше 1.10 каква е разликата. Но щом хляба ни го покачват знащително значи и всичко ще се дигне. Голяма балтия са ни приготвили.

33

Анонимен

преди 5 години

НАЧИ ЧЕРВЕНИТЕ ОГЛАДНЕХА И ПАК ЗАПОЧНАХА ДА ВДИГАТ БУНТОВЕ И ОПОРКИ- НАРОДА ТОВА ОНОВА- РАЗБУТАНАТА ОЛИГАРХИЯ СИ КУПИХА ПРОТЕСТЪРИ, А СЕГА КО ША ФАЛИРАТ, КАК ШЪ НЪ СГОТВЯТ- 2014Г РИТНАХА ОНОВА СЕГА КО.

32

Ах морето..

преди 5 години

При нас от 01.09 хлябът е на цена 1,25 при предишна 0,90- 1,00. До края на годината може би ще стигне два лева , ако запазят темпото на скромно увеличение ?!

31

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ПУСКА ОПОРКИ- Я ДА ВИДИМ 2013Г ОПОРКИТЕ БЯХА ПОЛИЦЕЙЩИНА, АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ И КОФТИ СМЕТКИ ЗА ТОК-5%, ББ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА КРАЯ НА ЯНУАРИ, ЕСЕНТА УВЕЛИЧИХА ТОКА С 10% А ПОСЛЕ РИТНАХА С ПИРУЕТ ЕДНА БАНКА- А СЕГА 4/5 МИЛИАРДА ВСИЧКИ НИЕ.

30

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ПОСКЪПНЕ!!!!!!!!БОРИСОВ КАЧИ ОТНОВО ЦЕНАТА НА ГАЗА ДОКАТО ОТ РУСИЯ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ЦЕНАТА НЕ СА Я ВДИГАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

29

до 20

преди 5 години

Напълно е възможно и той да ме излъже...но поне имаше доблестта да заяви пред всички, че Боко тиквата е лъжец! А другите само го ....

28

Анонимен

преди 5 години

ОТ ЯНУАРИ МИН ЗАПЛАТА СТАВА 560ЛВ, А ХЛЯБА В ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ГО ПУСКАТ ПЕРИОДИЧНО НА МНОГО ХУБАВИ ПРОМОЦИИ, И ДА АЗ СЪЩО ИМАМ ДОМАШНА ПЕКАРНА, А ХЛЯБА ОТ НЕЯ Е НЕВЕРОЯТЕН. НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ УПЛАШИТЕ- ИМА КОНКУРЕНЦИЯ, КОЯТО ЩЕ СВАЛЯ ЦЕНИТЕ.

27

Анонимен

преди 5 години

У Гръчко имаше специално ДДС за хляба и стоките от първа необходимост и беше по-ниско от другото ДДС.У Българско туй нема как да стане.Въобще в България от всичко се взима най-лошото. Демокрация, не по европейски, но по американски модел, но като дойде до това да се спазват законите както в Америка и да можеш да трепеш разбойниците дето ти влизат в къщата, това не се взима.Уж свободен съд, но политици в затвора няма, все едно в България няма корупция...Червената "демокрация" и "свобода".

26

КРнелия нинова

преди 5 години

Кат дойдем на влас ше ви напрайм леба 40 стотинки, кат при бай Тошо, вервайте ми!!!

25

Пфффф

преди 5 години

Днешните опорни точки са меко казано и д и отски.Хляба не бил скъп,лева бил стабилен,да сме пушили по малко цигари,долара бил виновен......Оле мале.Взеха ни за мезе а идва зима и сметките ще са стряскащи.

24

Гoшу

преди 5 години

Кой яде хляб в днешно време? Аз не съм ял с години. Всъщност излъгах. Купувам си само когато ми се прияде лютеница, ама това е един път в годината

23

Анонимен

преди 5 години

Аз си го пека вкъщи от години и *** боли швепса.

22

Анонимен

преди 5 години

Дори и да се вдигне заплатата на нормалния български гражданин, което едва ли много от нас имат честа да получат, а инфлацията на всички мнонополни, държавни и на пазарен принцип стоки или услуги се покачва всяка година срещу влошено качество, как се очаква да подкрепям правителствената и общинската администрация или да живея дори и като бедняк в България, а след време и с вероятно с влошено здраве и откраднати здравни и пенсионни осигуровки?

21

Патриот-майтапчия

преди 5 години

Бе най-важното е, че рестартирахме Белене и връщаме военната служба!Вервайте!

20

Анонимен

преди 5 години

Хляба не е скъп ниски са доходите на българина.

19

Фен на Бойко

преди 5 години

Само комунистите искат хлябът да е евтин, ние, които ни е срам да си признаем, че сме бедни, искаме да ядем скъп хляб.

18

Анонимен

преди 5 години

До Демократична БГ 19Фамилията на Христо Иванов е Бойкикев. Стара комунистическа фамилия.

17

Демократична БГ

преди 5 години

1. Ме излъга Костов- той уби в хората вярата в демокрацията, защото затова и бе поставен , като руски агент. 2. Ме излъга Царя--вместо царско възпитание, той се оказа комарджия и лъжец. 3.После не гласувах, но това бе грешка- защото 10г. вече най-възможно лошият вариант ни управлява. Вече ще гласувмам и то за хора против статуквото, за тези, които в момента не са в парламента. Само за Демократична България /въпреки съмнения, защото Хр. Иванов е бил министър при Боко/,но си подаде сам оставката.

16

Потресаващо

преди 5 години

Тиквата и обкръжението му са вече десет години са на държавната трапеза и нямат представа от реалния живот на хората. Нито един от тях, не знае цената на основните хранителни продукти и не се интересува от това.