14

Мара Антонова

преди 5 години

Като няма хляб да ядът пасти, засищат повече!

13

мая

преди 5 години

Защо не седнете за малко в ресторанта на Маринела или друг ресторант от сорта за да видите колко хляб се яде. Стига сте сьздавали паника. Има огромен международен пазар на пшеница и голям избор. Споко.

12

Анонимен

преди 5 години

Какви са мерките на правителството? Ми да ни препоръча да ядем цигари, внасяни от бг-мафията.

11

Анонимен

преди 5 години

Ауууу, много страшно че хляба щял да скочи с 20 стинки ...!Че какво можеш да си купиш днес с 20 ст. ?А за Лотариядавате 5-10 лева всеки ден , нали ?

10

Анонимен

преди 5 години

Само хляб ли ядете ?Никой не купува най-евтиния хляб. Всяко семейство има по две коли а седнали за хляб да се вайкат :))))

9

Анонимен

преди 5 години

Радвай се, народе. Умираме бавно, но славно. Само Герб И НИКОЙ ДРУГ!Щото току виж вземе да намали тока /КАТО Орешарски НАВРЕМЕТО/Но пък дружно го свалихме от власт. И дойде нашто Слънце и ни качи тока.И ние доволни, доволни.Тая история може да се случи само по земите български.

8

ГРОБ

преди 5 години

Пак ще намаляме грамажа и ще влошаваме качеството, но ще задържим цената доколкото е възможно.

7

Анонимен

преди 5 години

Щом ГЕРБ започват да говорят за увеличаване на заплати и пенсии сещайте се нови увеличени цени на всичко. Цените се вдигат 10 месеца преди евентуалното увеличение на заплати и пенсии и ги 10 пъти изяжда предварително. Така , че реално нама увеличение на заплати и пенсии , а напротив.

6

дебел депутат

преди 5 години

като няма хляб , яжте пасти .

5

Анонимен

преди 5 години

Ти го биеш,то те целува/избира/.Що е то?Българският избирател.

4

Гербераст - комунист

преди 5 години

ДДСто на храните ни е най - високо, ДДСТО на лекарствата и на всички ежедневни разходи са ни на най - високо ниво. Владко си строи замък, боко си поддържа замъка в Барселона и гледа унучето и щерка си в щатите, а ние си блеем и пак ще си плащаме. Робът е онтогенетично проклятие. Ние робите ще оставим робско наследство на децата си и така дорде се затрие държавата!

3

тонката

преди 5 години

Най-добрата мярка е да си иде. Въпреки че няма нужда, овчалюдието показа, че не само търпи всичко, но и дружно плюе по дръзналите да се борят за по-добър живот. Така че - по-голямо увеличение, моля, г-н Борисов, скотовете им харесва.

2

Анонимен

преди 5 години

Какви мерки, бе?То това е работа на правителството, те искат мерки да взима.А за тока и останалите енергоносители мерки ще взима ли?Откакто ГЕРБ са на власт, това се случва два пъти годишно.Но пък сме адски стабилни. Особено Борисов е много стабилен - качва по пет кила на месец.

1

Мистър Х

преди 5 години

Никакви мерки няма да вземе правителстовото....Ще си плащаме като попове е ще гледаме да се спасяваме по единично...