21

Св

преди 5 години

И да се кахърите и да не се кахърите, в спешна помощ във цяла Северозападна България, няма един нормален лекар. Или озобщо никакъв. В екипите пътуват или мед. сестри или в най - добрия случай фелдшер. Какво разбира фелдшер от бременности, раждане, спасяване операции. Сами са си го направили и нуждаещите пациенти (каквито са в случая предполагам). Бият ги като селски тъпани и после дирят мед. помощ. Ми няма нормален лекар да им стои и да чака да го налагат!

20

Анонимен

преди 5 години

Можело това, можело онова... Ами можело и въпросния да кара с по-ниска скорост и да не се размажат в дървото, ама те като се качат у голфо и се мислят за безсмъртни.

19

Анонимен

преди 5 години

Това милиционерите са бетер ромите!Така крадяха по тошово време, а сега ги надминаха/ синовете ивнуците им/.

18

Веско

преди 5 години

"изхвърчала от пътя след като опитала да избегне навлязъл след изпреварване в насрещното камион с дърва"Историята банална. Само горното изречение ако може някой да ми разтълкува, че нищо не разбрах.

17

Ентусиаст

преди 5 години

Спешните медици е трябвало да опънат подвижната операционна, да включат апаратурата и да направят секцио!Тъй стават нещата, ама по филмите!А също и там, където месечната здравна вноска е 300 евро.

16

Анонимен

преди 5 години

Роми или марсианци няма значение, важното е че тези прости хора не могат да видят гредат в собствените си очи, но за сметка на това са се вторачили в сламката в очите на другите - много лицемерна е историята.

15

69

преди 5 години

При положение че майката е починала, как ще оцелее бебето без кислород цели два часа и как разбраха че е преживяло точно два часа?

14

физик

преди 5 години

"Крайпътното дърво е по-здраво от бай ром каращ кола!"--Закон на Ом!

13

Анонимен

преди 5 години

Как пък липсват пари, равни точно на едно стандартно теглене от банкомат?

12

Циник

преди 5 години

Във всяка цивилизована страна лекарите биха проверили фитуса...особено в напреднала бременност....Но .... само в цивилизована страна!

11

Анонимен

преди 5 години

А пък ако задкормилното устройство на ниско летящия Голф е имал нещо в кухата си кратуна е можело всички да са живи и здрави, но нищо сега най-важния въпрос е къде са въпросните 400 лева?

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Къде видя какъв е етноса? Пък и тия от спешната не правят разлика, за тях сте просто размазано парче месо на пътя.

9

Анонимен

преди 5 години

Нямам думи. Кой ще понесе отговорност? Нека позная:Лекарите - нямат линейки, нямат апаратура за да установят дали плодът е живПолицаите - разследват следователно не са хора и не е задължително да дават информацияЯвно ще са нахалните родители които не влизат в положение нито на лекарите нито на полицаите

8

Анонимен

преди 5 години

Няма вече свестни хора в България!

7

Стеф

преди 5 години

Като прочетох за бебето и ме побиха тръпки.Не искам и не мога да повярвам,че е можело да бъде спасено а не е.Защо бе ,защо?

6

Анонимен

преди 5 години

Като не им харесва, ромите да си направят собствена Бърза помощ и собствена полиция!

5

Анонимен

преди 5 години

Четеш и не вярваш на очите си: не идва помощ, после като дойде е неадекватна - умира и бебето, мародери, полицията ...Направо нямам думи, потресаваща действителност .. страшно!

4

Анонимен

преди 5 години

"Сякаш не става дума за нашите деца." Ами да си го бяхте възпитали това ваше дете-шофьорче, бе! Аман от ромски претенции! И за родените, и за неродените все друг трябва да се грижи, те не носят никога отговорност за нищо.

3

Ганьо

преди 5 години

Кой знае колко хора щяха да са живи, ако ,,бързата" ни помощ беше наистина бърза

2

J

преди 5 години

Просто нямам думи за нито една част от историята!