53

Анонимен

преди 5 години

Да интегрираме ли или да дезинтегрираме, това е въпросът.

52

Анонимен

преди 5 години

Столипиново да се пресели в Дортмунд.

51

1

преди 5 години

До АнонименНе е така, то от вятъра тече бок/лук, духне ли вятър започва да тече! И така тече, че пълни и асансьорните шахти до осмия етаж избутал е асансьора нагоре и вятъра е издухал и него и металните дограми и парапети, а бе всичко което е метално.:https://youtube/watch?v=885jAfHZIP0

50

Анонимен

преди 5 години

Това пък за ромските училища изобщо не е вярно. Училището в Столипиново просто свети, хеле в сравнение с блока до който се намира.

49

Анонимен

преди 5 години

Накои факти не са верни - има поща, 6-то районно е там, минават поне четири автобусни линии, прането си го простират винаги където им падне, кофите за *** са редовно чистени, но това не ги спира да хвърлят каквото и където им падне. Бяха окрали желязната дограма на блока в които живеят, та едно тяхно дете се размаза на козирката на входа, падайки от дупката на 7 етаж. Нямат оправия. Почни пред районното, има поне трима продавачи на нарязан тютюн?!

48

Iceblast88

преди 5 години

И целия бюджет на САЩ да се инвестира в Столипиново, точно след 2 месеца ще изглежда по същия начин! Защо ли? Защото те сами ще изкормят всичко в което има метал и ще го продадат за жълти стотинки, но на работа няма да се хванат! Рома от глад умира, но работа не започва. Ние какво сме им виновни, че на тях им харесва първобитно общинния им строй? Да се оправят както искат, стига да започнат да спазват законите на обществото!

47

Iceblast88

преди 5 години

Ромите са от 600 години на Балканския полуостров. За толкова години ако те искаха, сами щяха да се интегрират, без каквито и да е било програми. Как арменци, евреи, турци, албанци и др. се интегрираха, само ромите не се интегрираха? Тия не разбраха ли, че ромите не искат да са част от обществото? Било мръсно и гадно в гетата, а данъци плащат ли? Като плащат данъци имат правото да настояват за инфраструктура! Като не плащат и сегашната им е много! Стига вече с паразитирането на наш гръб!

46

SP

преди 5 години

Тея същите ЧЕРНИТЕ са едни по стари емигранти заселели се преди много години .... да и днес са отлично интегрирани говорят отлично български език, работят, учат .... ГЛУПОСТИ единственната им работа е ежедневно да се осеменяват и да се развъждат като *** и да са главния бич за обществото! На времето Xитлep много добре ги е бил подхванал! Това е и бъдещето на днешните имигранти! Бог да пази България!

45

Jo6

преди 5 години

е В ГЕРМАНИЯ СИГУРНО ГИ НЯМА ?

44

Анонимен

преди 5 години

как 45 минути от излъскания център, то си е на 10-15 минути пеша.

43

Анонимен

преди 5 години

Не знам за османската империя, но преди комунизма този проблем с ромите не го е имал.

42

Анонимен

преди 5 години

Българите масово слушат чалга, която си е точно ромска музика. Да не говорим там, че доста от пеещите това ужасно нещо са роми. Но чалготеките са пълни с българи. Отделно има 3 национални чалга радиостанции, и само 1 радио със само българска музика. Защо на българите им харесват ромите? Това е въпрос на който не мога да си отговоря.Сигурен съм, че както си чатят тук против ромите мнозина са си пуснали за фонова музика вкъщи чалга.

41

Край

преди 5 години

За нормалните народи евтината работна ръка е РЕСУРС а за българите е бреме.В Турция половината население е подобно на ромското обаче със здрава държава турците направиха здрава икономика.

40

GERBer

преди 5 години

на който не му харесва да си изгори чалгата... а така си и помислих.

39

kukla

преди 5 години

Тая статия само много частично засяга някои страни от живота на ромите. Напремер не е изяснено, че преди 10 г. френското пратвителство категорично реши, че ромите не стават за нищо и незабавно бяха изгонени от Франция. Също така, че Европа е пропищяла от тях и техните селища са много честа тема на статии. Ромите развалят името на България и Румъния. И например те са една от главните причини за Брекзита. А също така има много квартали в подобен вид по цяла ЕВропа, не само от ромски жители

38

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Моята идея не е точно като твоята. Тя изповядва избиването на евреи, от което ци?$?ите ще изчезнат без да ги буташ. От друга страна няма по голямо нещастие за всички диваци от да ги оставиш да са си това което искат. От това белите ще изчезнат, ще отидат в невидимо за диваците място, а тука ще спрат пособията и човекоядството ще стане единствения начин за съществуване. Развъждането ще продължава още по спортно. Кадънката ражда направо на тавичката и почват да ядат веднага.

37

Корекция на №41

преди 5 години

ИзлаГа, вместо излаТа.

36

Защо се излата този?

преди 5 години

И по един милион евро месечно да се подарява на всяко ромско семейство, те пак ще живеят в сиви и мръсни гета, а подарените пари ща използват, за да си угаждат с храна, пиене, цигари, дивашка музика, услуги на жрици от занаята и луксозни, но ненужни вещи. Нагласата им е такава, не можеш да ги промениш.Живее в коптор, но на врата му висят златни ланци, а за подкупи използват златни монети!Но и без доходи в пустинята да ги оставиш, пак ще се множат като зайци. И това е аспект от манталитета им.

35

Гж

преди 5 години

Сиво и мръсно може,ама бедно?Ай холам.С по 5 сателита на барака:)

34

Бай Иван

преди 5 години

Когато цялото Столипиново отиде там ,ще се оправят нещата ;) !!!