35

Astarot

преди 5 години

На умряло куче нож вадят. От седмици се знае, че Полша ще блокира санкциите и няма да минат. Ама и ние барабар Петко с мъжете. А ако само от нас зависеше, дали ще мине решението, дали щяхме да сме единствените, които да го блокират, или нямаше да им стигне куражът?

34

Анонимен

преди 5 години

Едно добро решение............благодарение на патриотите!!

33

10

преди 5 години

Брей какви герои сме имали!Голямо перчене пада!Можело и нас да засегне.Абе те отдавна трябваше да ни изхвърлят от ЕСа.А паричките на ЕС му харесват.Ами като не му отърва да напусне!Ама -не.Защоли?Ганчовци, я си налягайте парцалите,че дане ви спретнем една евроцветна-тя се обади в понеделник и даде знак.Всичкото е вътрешно баламосване на нас будалите дето ги избираме!Нищо друго!

32

Me

преди 5 години

Е какво друго, малките диктаторчета се подкрепят един друг. Жалко, че народа ще страда още от късогледството си

31

до 29

преди 5 години

Не, ЕС се разпада благодарение на либералните идиотщини, които наложиха на целия континент, че и в света. Това не можеше да се търпи. Крайнодясно преди началото на разпада е нямало.

30

Анонимен

преди 5 години

На снимката - крайният в дясно е човекът, на когото българският народ плаща огромна заплата, за да носи якето на Борисов.

29

Анонимен

преди 5 години

От правителство с тотални фашундери друго неможе да се очаква а ЕС се разпада вижда се от всякъде особено след като немският нацист Вебер стане шеф на ЕК!

28

Смях

преди 5 години

А на бас, че утре тиквата-еднокнижник ще каже : "Не е вярно. Не сме казвали такова нещо".

27

Анонимен

преди 5 години

А ДЯДО СОРОС КАКВО КАЗВА ПО ВЪПРОСА?ДА НЕ СПОМНИ ЗА МАЙКИТЕ НА МИНИСТРИТЕ НИ И ПР.

26

Анонимен

преди 5 години

Брех, да му се невиди! Добре, че вече патриотите са в правителството, а не онези меки китки.

25

House M.D.

преди 5 години

Истинският комунист се кланя на "сръб и чук", а не на "сърп и чук".

24

Бахуро

преди 5 години

Много ясно защо БГ (и ГЕРП и чук, и оригиналните комуниггъ) ще гласува така. Ами защото са същите олигархични и крадливи структури, цоцащи еврофондове. Това, за някакви бежанци-межанци е само предтекст. Гарван гарвано око не вади. Всичко друго е бошлаф. И мислете много добре за кого да и да не гласувате на изборите. ЕС търпя тиквата, понеже е удобен. Вече не е и ще му намажат ските. Или поне така се надявам.

23

Бен Ган

преди 5 години

Абе до сега го псувахте, че е по свирката на ЕК, сега, че не е???Аре стегнете се малко.

22

Анонимен

преди 5 години

Орбан знае ли, че европредседателството беше успешно. Боже прибери си вересиите.

21

Анонимен

преди 5 години

А дано..ама надали!Довечера мутрю ще се извърти на 180 градуса и ще каже пак "кой ми с..а у гащите"!

20

баба мара

преди 5 години

колко дни ви трябват да изготвите тази декларация ние 20 процента реагирахме веднага след гласуването а вие се мотаете да разберете от кьде духа вятьраз

19

Изкефи ме

преди 5 години

Тотално ме изкефи Анонимен 3 с оригиналното и супер точно:"Боже, ела си събери вересиите!КОЛКО време им трябваше на тия да стигнат до това заключение?Полша и Чехия го казаха веднага, след като зелките от Брюксел се изходиха."

18

Анонимен

преди 5 години

Колко да е хитро, то щом ние го виждаме... На Мути Меркел и Ишиаса, наш Боцко им е ясен като чертеж на футболно игрище.

17

Анонимен

преди 5 години

Борисов за пореден път се опитва да седи на два стола, ама май накрая ще му изритат тлъстия зад ник и от двата.Дай Боже да е по-скоро, че тая тргикомедия взе вече да вкисва.

16

Анонимен

преди 5 години

Гле'й с'я к'во става: Позицията е на МС, по предложение на ОП. Няма "Борисов"!Защо няма: "Борисов нареди", "По предложение на Борисов" и т.н.? Много хитро, нали?Утре леля Меркел, или чичо Юнкер катоси привикат пуНдела Боко Банкянски да му набиват канчето, Тиквуня ще се скрие зад тях. Той иска хем душата в рая, хем това до края. Ама, от два стола та на земята, казва поговорката.