52

Starija hush

преди 5 години

Ne kazva kolko i e platil.Bil mu malak s golema glava da ne e tur4in

51

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха! Защо не направят един филм как г.н клинтън е и.знасилвал всичко живо у белият дом. Честната дума на порно звезда. Смях до сълзи.

50

Бай Митьо

преди 5 години

Га яди кифтета ни рива.... Поредната повлекана, бил му малък, ама го налапа за 2 лв. нали!

49

Пустиняк

преди 5 години

*** сега се надпреварват да изтъкват ориенталския си битовизъм и липсата си на морал, защитавайки нищожеството, което те обожават, защото споделят неговата профанска същност. Кратуни, спрете се бе! Мразите евреите, а се лигавите по Тръмп. Е, НЯМА ПО-ГОЛЯМ ЕВРЕИСКИ АГЕНТ СТЪПИЛ В БЕЛИЯ ДОМ, ОТ ТОЗИ ИНЕПТ. Тръмп обаче е *** на едро, нещо което жалките ви същества никога няма да бъдат. Той все пак си е заврял пишлето в тая, а вие само лъскате бастуна и цапате клавиатурата.

48

ИзраилЛазаревичГлбнс

преди 5 години

Жалки опити на Шорошоидите да очернят Бай Дончо .... много ниска топка били тия глобалисти! Грозна работа !Изродливи *** !

47

Анонимен

преди 5 години

Да правиш секс с това нещо на снимката е най-малкото лош вкус

46

Анонимен

преди 5 години

Голям праз - изневерил на жена си. Сякаш е единствения такъв мъж.Не че го оправдавам, ама това не е нещо ултра необичайно. Всеки втори мъж го е правил. Ако трябваше всеки случай да се раздухва толкова, къде ще му излезе края? Като е президент да не е по-различен - и той си има нужди човека. Такива скандали вече взеха да стават банални.

45

Анонимен

преди 5 години

Много нагла. Взела едни 100-200 бона, защо да не го изкунди още някой лев и да изкара още пари от книга? С едно еване иска да се пенсионира.

44

Анонимен

преди 5 години

Доналд Тръмп милиардера, спал с порнозвезда. Уаааауууууу, каква сензация...!! Ами и оргия може да си е направил човека, дреме му на патката. И му бил малък.....въййй, каква сензация!! А на вашия човек, като му духаха в Оралния кабинет,докато беше президент, май много бързо забравихте случката?!?! Ами Обама като е черен и грозен, сигурно е спал само с жена си...няма ли и това да е сензация...?!?!

43

Анонимен

преди 5 години

Тръмп си е платил доволно, тая кво иска още.

42

Анонимен

преди 5 години

За едната работа е взела тамън 160 бона. Бай Дончо е бил прекалено щедър, но няма ненаказано добро!

41

Анонимен

преди 5 години

Шашави американци , правят се на моралисти когато е в тяхна полза.В капитализма е казано -за да получиш трябва да дадеш! Силният винаги ще побеждава слабият.Това е реалния живот не е филм един мишок да натръшка 10 човека сам. Платил си - *** , щом ги е взел кинтите значи е осъзнавала какво прави и с кого.

40

Bat Genadi

преди 5 години

Га яди кюфтетата, ни рива!

39

Анонимен

преди 5 години

Нали е платил,пито-платено.Голяма работа станало,нали е нямало насилие,тогава какъв е проблема?Това ми прилича на историята с Люински,сценаристите повтарят едни и същи сценарии, нямат никакво въображение.

38

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата грешка е, че са й превели пари и са правили спорзумения и така документират нещо, което никой не е видял. Може да са ги видели заедно, но никой не знае какво се правили в мезонета (не че не се предполага), един платен свидетел ще казже - да и аз бях, пиха по едно питие и си изпратихме дамата с такси. Но аз съм български, а не американски адвокат. И да си доказва историята с разкази за оная му работа и на върпоса а колко такива е виждала и как успява да ги помни в детайли?

37

Анонимен

преди 5 години

"има любовна афера с дама, популярна в средите на индустрията за възрастни."Накратко: ***. Дама е нещо съвсем различно.

36

Анонимен

преди 5 години

Всичко е за пари. Някой е дал повече, за да се раздуха историята. Тази вече е милионерка, а ако пусне и видео, сигурно ще е по-богата и от Тръмп. Как разни нощни пеперуди се сетиха, че са били обарвани и насилвани след като стана президент, а дотогава трайчо...

35

Анонимен

преди 5 години

Дама, индустрия ... според мен си е обикновена проситутка.

34

123

преди 5 години

ХАХАХАХАХА Джендърите говорят за това все е нещо лошо, НО този сексскандал всъщност вдигна популярността на Тръмп. Тая не е кой знае какво, НО си е жена. Обамчо какви ги вършеше.... Да не говорим, ч емного се питаха, дали мишел обама, всъщност не майкъл... С основание при това.

33

Анонимен

преди 5 години

глобална шизофрения и простотия