18

Анонимен

преди 5 години

Айде, днес чумата по прасетата а утре по градчетата! Така ще ви го *** оправниците ви родни РОДОЛЮБЦИ че ще забравите за брексит и клекнете допълнително заради още по тежък Клексит. Тогава ще гледате как Англия сияе а България - роптае!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16По всичко личи че ние българите сме отдавна на майната си! На какво ли се подиграваме след като сме последните в Европа по всичко позитивно и градивно. Не само като държава но и като начин на мислене и манталитет. Ако оцелеем ще сме някаква мижава цифра от която свестните ще бъдат незабелязани за сметка на простащината, както винаги.

16

Анонимен

преди 5 години

OSTROVYT DA VYRVI MEI-NATA SI

15

Анонимен

преди 5 години

До SS 14И аз така страстно се надявам защото Англия ще се отърве от най първичните уж европеици но с манталитет и мислене на помпейци - българските селяци и шумкари! Стойте си с Клексита на раменете и времете и се заблуждавайте.

14

SS

преди 5 години

С нетърпение очаквам Брекзит - ЕС ще се отърве от най-смрадливото свърталище на плъхове от целия свят, както и от отвратителните им английски домакини ...

13

Анонимен

преди 5 години

До NoName 2А спред мен българите ще ги закопаят техните им предводители в парламента. Гледката е очевадна и следствията силно предсказуеми. Англия ще я бъде за разлика от Милиционерия!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Пълни Глупости' пишеш. Никой никого не мрази просто Англия не иска да е в съюз със страни признали *** за държава в Евро -съюза на която мястото определено не е там. Ринете си гюбрето, и не забравяйте че иде зимата от която няма спасение нито пък ще ви дойде от ЕС.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7От булсаткомовец какво умно можеш да чуеш освен запеци вследствие на Клексит от 44та! :))))

10

Анонимен

преди 5 години

До sara 9Ами те точно това искат да са вън и далече от онези киртаци налегнал ги Клексит! :)))))))))

9

sara

преди 5 години

Maloumnicite ot ostrova nqmat rabota v evrozanata van.

8

sgdfgdg

преди 5 години

Какво ги интересува англичаните това? На тях им говори за Путин, новичок, руска заплаха и други важни теми:)

7

Анонимен

преди 5 години

тази се е побъркала тотално както и всички енглета

6

Анонимен

преди 5 години

Не знам кога Великобритания ще проумее, че преговаря с ЕС а не със бившата нейна колония Бамгладеш.Това не са преговори а изнудване от страна на Великобритания.И целия му скисъл се свежда до ние мразим всички други нации и не ги искаме тук, но интересно не искат основно други европейци, а мур.гавите субекти с който и бе това там е пълно за тях няма проблем.Ако не заради тая нацистка подлост към другите европейски народи и заради целуването на г.ъза на САЩ, дано поне си платят за Даяна.

5

Абе...

преди 5 години

...хайде по-бързо се пръждоствайте от Съюза! Само клечите там и гледате да крадете, без да участвате! Това е хипер нагло. Нямали механизъм да тече принудителен краен срок на напускане, след като сте заявили желание за напускане? Хайде по-живо, тихичко и в галоп се изнасяйте, без да натрапвате присъствието си!

4

Анонимен

преди 5 години

ЖалкоТо ако европейските лидери клекнат на ингилизите то значи и други европейски дьржави ще последват примера на британците! Демек, европа ще се разпадне.

3

до 1

преди 5 години

Така е - истината е някъде там.

2

NoName

преди 5 години

Според мен, Тереза Мей ще закопае Англия!

1

Анонимен

преди 5 години

Брекситът е някъде там наблизо...