67

Анонимен

преди 5 години

Доблест и честност която ви липсва " Българи"Създадени само от алчност и предателство............

66

Късмет пропилян

преди 5 години

Не е трябвало да ги дава на корумпираната си държава. Аз имам чувството че всеки един човек има голям късмет да спечели тотото или голяма сума поне веднъж в живота си. Но така да си даде късмета ужас. Все пак той с негови пари си е купил шкафовете. Ужас нямам думи. С тези пари щеше да си създаде собствен бизнес.

65

нечестния джони

преди 5 години

Аз като си купих третата кола- втора ръка, нов-внос, вътре имаше 2 монети по-50ц и 1-1евро, явно забравени от предния собственик . Още не съм ги върнал на никого, че може и да са изхарчени-защото не ги виждам вече.

64

Анонимен

преди 5 години

По-глупав от един немец може да бъде само... някой друг немец.

63

Анонимен

преди 5 години

начина по който реагират германците на разни неща и дразнители ме кара да гледам с недоверие на този народ. По добре е с тия хора да си нямам вземане даване защото от моя гледна точка /а аз съм българин/ те имат необясними разбирания за живота. Това е достатъчно. М.а.йната им.

62

Germaneca

преди 5 години

Само да питам нещо :Кой казва че са три кюлчета?

61

Анонимен

преди 5 години

Evala bogoslov

60

Аз ако бях

преди 5 години

Германците са богати. Аз съм българин. И нали знаете колко са бедни българите. Щях да продам златото и да взема парите. Парите са най ценното нещо на планетата от колкото човека. Аз бих забил нож в гърба на много хора в името на богатството и парите. Защото аз да се занимавам с хора които те да ми забият нож сори. Това е борба за оцеляване или аз ще живея или те. И всичко на този свят е само мене , другите не ми пука за тях аз гледам да ги използвам за парите.

59

СЕРСЕМ.БУДАЛЛА!!!

преди 5 години

До ХХХдават ли ти еж!

58

богослов

преди 5 години

Златото и земята принадлежат на Господ-Бог. За какво ти са като ти вземат живота!Яж и пий, защото друг след тебе ще ти ги изпие!!!!!!!

57

братчет Вини

преди 5 години

Пиар,пиара е важен,пиар означава,ЛЪЖА,измислици,премислици

56

Анонимен

преди 5 години

май никой не се замисля, че ако глупавия Ханс ги скатае тези 100К и после ще го бутнат там дето беше Ули Хьонес за няколко годинки ...

55

ХХХ

преди 5 години

Има има големи *** .....честност не означава да намериш 86 000 евро в злато нетърсени от никого и да ги дадеш на Меркел да ги раздаде на милите си мигранти ! Прибери си ги бе недогледан немец .....дядката хвърлил петалата и нямало кой да ги наследи ти си бил избрания пък си ги дал на бедната си държава .....смотан !

54

do Дежа ву

преди 5 години

Ами в случая не е ясно защо е купил мебелта, но подозирам, че едва ли цената е причината. Със сигурност в Икея има достатъчно евтини. По-скоро е бил някой хубав шкаф и след реставрация ще блести като някое Порше 911, производство 80те пред нова Дачиа.

53

Дежа ву

преди 5 години

Малко ми прилича на нашите завеяни пенсионери, които хвърлят всички налични пари през терасите, за да "помагат" на полицията, а живеят в мизерия.Човекът просто е улучил Джакпота и не е било нужно да го предава на държавата, от която явно не е видял нищо добро, щом пазарува от втора употреба.

52

Анонимен

преди 5 години

До Един турчинИма и една такава песен на Битълс - Имаджин,обаче и да пее,няма кой да го чуе.

51

смях

преди 5 години

Това което не разбирам, е защо е толкова малка наградата. Това не е кражба, не е измама. Това си е сделка. Купушва шкаф, получаваш злато. Добре решил е да го върне, защо поне 50% не е за него. Дори всичкото, след като плати данък. Наистина не разбирам.

50

До циничка

преди 5 години

Сина ти не може да ме изтрие, но пък носи много дъвки А pъ6

49

Циник

преди 5 години

Шайка крадци на едро - управляват кокошкари!Що е то?РБ!

48

Циник

преди 5 години

Хахаха...***...поизтриха ли те!Шеметак си!