43

Киро Кюмюря

преди 5 години

До 1Ми заптиетата, бре, ***!

42

Анонимен

преди 5 години

Къде ще се подават заевленията ?

41

1

преди 5 години

До Киро КюмюряКои са мушмуроците?

40

Киро Кюмюря

преди 5 години

хахаха, сега мушмуроците им намериха работа... че кой ще е луд да ходи се занимава с повторна регистрация, заптиетата да се пулят по джама сега... така и така никаква не я вършат от 20 години, да си раздвижат шкембетата

39

Мирослав

преди 5 години

Вместо да се чудят каква винетка да измислят, да вземат да въведат тол таксите! Камионите и рейсовете трошат пътя най-много, съответно трябва да плащат най-много! За сравнение - дневна винетка в България 21лв, хърватската магистрала е 55? в посока. Говоря за ТИР-овете! Демек унас събират пари от бедния българин, а навън събират пари от бизнеса, което е нормално според мен!!! Аман от грабежи в тая държава...

38

Владислав

преди 5 години

Хммм,чакайте сега, аз така както го прочитам излиза,че вобще няма да се занимавам да ходя и да сменям хартиената с електронна! Ми, че то по-добре да си карам с хартиената и като ме спрат те да свършат работата! Ако вобще ме спрат до юли 2019, ако ли не, чудесно тъкмо новата ми винетка за 2019 ще е електронна. И без това беше мега тъпо решение това. Купуваш,лепиш,после махаш,пак попълваш.....а и как ме гони съмнението, че нещо в тия системи ще се бъгне и пак ще има неплатили, изгорели....

37

Румъния

преди 5 години

В Румъния винетките са електрони нищо не лепиш на стъклото на колата и годишната им винетки в бълг.пари е 57лв,а тука е 97лв,а пътищата в България са дупка до дупка.

36

House M.D.

преди 5 години

Колеги, препоръчвам ви да прочетете "Домат облага с данък лошото време" из "Приключенията на Лукчо" от Джани Родари.

35

Анонимен

преди 5 години

И,все пак някой знае ли коя е фирмата предоставяща електронната винетка???

34

Гробокопач

преди 5 години

Второ, когато говоря, вие ще слушате и само ще изпълнявате, щото сте мат'рял 99%-тов. Всеки налог върху превозното средство е незаконен, понеже е опит за ограничаване правото на свободно движение. Трето, пътищата в България, не са частни, не са на Бойко, нито на Свинетка, те дори не са били планувани, когато тия, двамката, плод на грешна любов са се родили. Тия пътища, хубави, лоши са от труда на нашите дедовци, баби и ние решаваме, дали да плащаме и по колко, за да се движим по тях.

33

Гробокопач

преди 5 години

Икономиката на Бойко и демократите е толкова велика, че разчита единствено на данъци, такси и налози и особено на Винетката на Свинетка! Хиляда статии за едната Свинетка, която поради това, че Бойко управлява вече 3 мандат и ни подяжда, ние няма да си купим!

32

Skyboard

преди 5 години

Az karam bez vinetka. Fanimade...

31

спонсор на МВР

преди 5 години

Всичко това е пълна порнография, защото никой не обяснява, къде всъщност отиват парите от винетките? Едва ли за ремонт на пътища, защото пътищата са в безобразно състояние. Значи, тогава парите отиват в нечий джоб?

30

Анонимен

преди 5 години

Крадлива МАФИЯ!

29

Анонимен

преди 5 години

Гениално от ГЕРБ: Правостоящ пътник също да бъде вързан с колан в автобуса, реши правната комисия

28

до 28

преди 5 години

Фирмата е ЦВЕТЕЛИН-БО-Къмпани.

27

Анонимен

преди 5 години

*** уж го развдава бога, стабилен с голяма заплата, пък няма 50 евро за годишна винетка.С М Е Х !

26

Анонимен

преди 5 години

Коя е фирмата,която ще предоставя и продава електронните винетки???

25

Анонимен

преди 5 години

В България цените на бензина също са най-ниски в Европа. Освен това няма друга страна, в която 80% от автопарка да е над 20-годишен.Но естествено за това на никой не му дреме. Важното е да върви алъш-вериша на Горубляне и в Дупница на братя ИзбеГалеви.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Глупости! Не са по-евтини, а са същите. Стига с тия комунистически похвати от миналото все едно не излизаме извън България. Задръствания има щото пътищата отесняха.