18

иванов

преди 5 години

Това ли е великия енергиен корифей - !!!!!!!!!!!! Не това не е .. Този пиар служещ на нечии интереси нека спре да ръси какви ли небивалици за щяло и нещяло....Интересно в какво се заключава неговата професура ????- 6,5 млн държава - властване на енергийни монополи- изкуствено завишени изкопни цени от какви ли не източници.....и т.н. Тази каста не се ли разбие - всичко е бошлаф работа. Сладка работа е тази енергетика

17

Анонимен

преди 5 години

този измислен професор завършил 60-те години в Москва да ходи да се учи при Гинка която е много по голям енергиен специалист без образование вместо да ръси глупости

16

гого

преди 5 години

понеже те гледам че покрай АЕЦ пробутваш тема за сваления самолет в Сирия, да те светна че и така наречените разузнавателни Ориони, Lockheed P-3 Orion,американския вариант на Ил20 са им набори по години, 1962 ра, че май по дърти ще излязат. Аман от дървени философи...

15

до 13

преди 5 години

теб те знаем, дежурния папагал с готова в компютъра шпаргалка. Вземи напиши нещо ново, стига с това копи пейст....

14

Анонимен

преди 5 години

А може би смяна на системата е решението? Решетников, извинявай!

13

БЕЛЕНЕ - НЕ !

преди 5 години

В доклада на БАН за атомната централа Белене бе посочено, че българската енергетика няма нужда от никакво ново Белене до 2035 г. Не трябва да забравяме, че АЕЦ Белене със закупеното руско оборудване ни бе натрапено и платено с парите на народа от проруската партия БСП. Така в атомната централа Белене бяха погребани и откраднати над 4 милиарда лева досега. Руските под.логи обаче искат нова АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

12

Анонимен

преди 5 години

Който спря Белене, той е виновен и трябва да ги плати от държавните си субсидии на партията си. Кой инвеститор ще дойде да се занимава с фурнаджийски лопати? Изгониха германци, руснаци, дано не изгонят китайците. Те вече отдавна станаха за смях с желанието си да спрат Белене, да не платят реакторите, и след като ги платиха, да искат да ги продадат на Иран.

11

Анонимен

преди 5 години

Атанас Тасев изгоря в КТБ със 700,000лв - всичките дадени му от Москва за да ръси подобни приказки, назовавайки се "енергиен експерт"

10

Зозо

преди 5 години

Гинка Жилеткова Теменужкова още ли не е пуснала документи или сега препира милионите в ошфорката на Бибича

9

Анонимен

преди 5 години

"Решението за "Белене" е инвеститор"...ами питайте Ваклин !

8

SpaceX

преди 5 години

И да има, и да няма Белене, на овцете им е все тая. Тях ще ги трогне единствено ако преместят Фермата от 12 нощес.

7

Анонимен

преди 5 години

До месараТошо ни показваше какво е режим на тока.Айде моля ти се без тошо.

6

Анонимен

преди 5 години

Един стар самолет не могат да опазят от още по стара зенитна система, а тръгнали модерни технологии да продават. Виц на годината. Да си стоят в Раша чибурашките смешници.

5

Анонимен

преди 5 години

На великата Русия трошките не ни трябват. Да строят АЕЦ в Сибир, там поне беля няма да направи.

4

месара

преди 5 години

Ех добре че го няма Тошо да ви покаже как се строи аец без инвеститор и пътища без фондове. Срам и позор е европейска България барабар с измитото и население.

3

Анонимен

преди 5 години

Инвестор да, но Русия не. Стара техника като Ил20 не ни трябва.

2

Анонимен

преди 5 години

Такива "експерти" като тоя разсипаха държавата!Белене е блато и трябва да бъде прекратено веднага!

1

Анонимен

преди 5 години

Разбирам, да беше чужда и нормална държава, ама инвеститора ще даде 5%, държавата 95%, после инвеститора ще вади цялата печалба и ще определя цените. И ще е толкова Българин, че може би няма да можем да му напишем името с нормални "букви".