8

до 7

преди 5 години

Али Реза от Банкя ни върна поне с 20 години назад.

7

тонката

преди 5 години

Това вече няма значение - видя се, че овчелюдието на тази територия е тотално оскотяло и надежда няма, кара се на доизживяване.

6

Радев=бай Тошо

преди 5 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

5

Анонимен

преди 5 години

Борисов иска да командва и го прави, включително и парламента. Но май забравя, че президент вече не е протежето му Плевнелиев, когото шляпаше по темето, а истински български генерал!

4

М, да ...

преди 5 години

Премиер и президент в задочен спор. Кой ще надделее?-------------------Ще започне ли ББ да спазва законите в държавата? - това е въпросът. Законът или простащината на Герб/правилата на примата ББ са валидни само и единствено за вътрешна консумащия в ПП ГЕРБ - техен си вътрешен правилник/ кое ще надделее?

3

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица ни разиграваха театро между Борисов и Валери. Тая седмица театър между Борисов и Радев. И ние гледаме сапунки с щастлив край. В името на стабилността и държавността ще си стиснат ръцете.

2

Киро Кюмюря

преди 5 години

ама и вие с тая жалка телевизия...

1

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

По-глупавия ще надделее.......ББ............