63

Периметър 21

преди 5 години

Русия забавя,но не забравя

62

Анонимен

преди 5 години

Егати единия се крил зад другия имало френска ракета британски дрон и за красота безмозъчни сирийци с ракетен руски комплекс с който не съм сигурен, че изобщо знаят какво стрелят.Нещо средно между филма Терминатор и Рамбо, тия за пълни *** ли ни имат.Сащ и Русия за всичко се карат но за едно са на едно мнение че цел на битието им е да прееб.ават чуждите държави, и да пълнят геополитическия конкурент ЕС с ци.гания.Но да внимават да не се съюзим с Китай, че ще им утеснее Земята.

61

Решение

преди 5 години

Кво прави Израел без резолюция на Съвета за сигурност на ООН.Русия: -да иска технологиите на модифицираните Ф-ве от Израел, които не предоставиха на САЩ- Компютърният вирус за деактивиране на реакторите Иран.- Да предоставят Голанските възвишения на Русия.- При отказ, случайно Русия да бомбардира Голандските възвишения, като се има предвид, че убитите 15 военни са били тесни специалисти, кръвнината е 1 към 5.- Избиват 75 израелски военни, изказват горчиви Съжаления.Друг изход Русия няма.

60

Анонимен

преди 5 години

Млати руския от падък в зъбите и се не бой

59

Анонимен

преди 5 години

Путин нали беше евреин с фамилия Шаломов, в Израел се изселиха над 1 млн руснаци, сега какво стана? Нищо не разбирам от политика.

58

Глупости

преди 5 години

А там има и френска инициатива, която се подминава с лека ръка в медиите.Единственото, което ще оправдае Израел, като са видяли френската намеса да са се изтеглили.Французите също не ги изключвам като провокатори, винаги са играели некоректно.Кото Включим Франция и Иран, даставките да са провокация, за да предизвикат подобен инцидент и конфронтация между Израел и Русия.

57

Глупости

преди 5 години

Израелците били имали "някакви си интереси".А руснаците нямат ли.По същата логика Русия да им бомбардира севера, с извинението, че "имат информация", че Нова Зеландия стоварва гумени дъвки.Един път да излъжеш - да, втори път-да, трети път по един и същи начин, да ме извиняват.Нали не очакват, че кротичко Русия ще забрави инцидента.Ще си го върнат на Израел, просто ние няма да разберем! по медиите.Израел изгубиха и малкото хора, които им съчувстваха и симпатизираха.

56

Глупости

преди 5 години

Израелците не за първи път си позволяват подобно поведение, не е единичен случай.За тях няма съюзници след като ги нападна целият арабски свят 1973.Атакували складове, а не можаха да изчакат 5 минути, руският самолет да кацне.Не е първият случай, в който жертват друг, за собствените си цели.Използвали са ИЛ 20, това е истината. Много добре са знаели какво ще стане.А дали ако бяха руски изтребители, щяха да предприемат "атаката" на Латакия.От години практикуват "изпреварващ удар".15 за 15

55

Анонимен

преди 5 години

На калпава ракета самолетите и пречат.

54

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност руснаците ще вземат мерки. И на Израел няма да им харесат никак.

53

Анонимен

преди 5 години

Шойгу спомена за мерки и Нетаняху предложи да прати шефа на израелските ВВС в Москва за да го екзекутират... Вероятно няма да има нужда да ходи в Москва за тая работа. Плутония действа и в Израел.

52

Анонимен

преди 5 години

Много изкилиферчена статия. Не се уточнява че Израел е нанесал удари срещу сирийски фабрики за производство на оръжия за Хизбула, финансирани от Иран. И тези оръжия са за атака срещу Изравл. Защо Путин е рарешил Асад да върши това? Разбира се че Израел няма да предупреди Путин много по-рано преди атаката. Защото Путин ще предупреди приятеля си. И самолетите на Израел щяха да бъдат причакани на гюме. И пак Русия е предупредена половин час преди атаката.Путин си заслужи наказанието. И да мълчи.

51

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 49Да, самолет е и то не много стар, макар че това си е Ил-18 с нов модел двигатели. Американците също използват турбовитлови самолети за разузнавателни. И ние едно време, през лошия соц, летяхме с Ил-18 на "Балкан" от София до Бургас за 10 лв.А ти виждал ли си истински самовар? Аз съм от стара фамилия и имаме самовар, на който пише "Тульские Императорские заводы", на дървени въглища. А този у вас татю ти го донесе от Москве, като беше на командировка там е съветски, електрически!

50

ю

преди 5 години

Израелците твърдят, че когато сирийците са свалили руския самальот, ф-16 са били вече в Израел.

49

Анонимен

преди 5 години

Ама тоя още ли диша бе тавариш Путин. Аз да бях на твое място досега да съм го наврял на кучето под опашката бе тавариш. Ако не го завреш ти той утре теб ще завре да знаеш. Убити 14 човека свалити самолет за милиони и още се чудиш и маеш. Малии гоем си като мравка.

48

Анонимен

преди 5 години

Путин миризливеца се скри като лалугер. Какво достойнство? като на хле6арка. Искрени съболезнования на семействата на пострадалите, бля бля. Истинско джудже.

47

Анонимен

преди 5 години

Tова дрогарче виждало ли е самовар ?

46

Анонимен

преди 5 години

Това самолет ли е, повече прилича на руски самовар. Не знаех че могат да летят. Пък бил натоварен с електроника... майтап.

45

Анонимен

преди 5 години

Руският самолет е разузнавателен,засичайки от къде излитат безпилотните дронове,където ги сглобяват.Израел произвежда такива дронове и ги продава на ИД.Това е причината да свалят тоя стар самолет,обурудван само с видео камери и друга техника.Мушетата много сгрешиха и се извиняват,както Реджепа.

44

Анонимен

преди 5 години

Ракетата е изстреляна от френската фрегата, но набадиха сирийците за да си измъкнат мръзните кожи, иначе конфликт с Нато и аста ла виста Раша.