17

udjs

преди 5 години

Абе вие прости ли сте или се правите на такива?Над 2 месеца,нито едно животно не умря от уж-чумата,на която инкубационният период беше не повече от 7-8 дни!Понеже скандала с убийствата се раздуха,някой ***/знае се кой/,посъветва управляващите да затворят животните,да изчакат докато умрат от глад и тогава да обявят триумфално,че са умрели от уж-чумата!Сега вече започнаха да *** от глад-ДА ОТ ГЛАД!Защото ако и вие гладувате продължително и се натъпчете и вие ще умрете от ...преяждане!

16

udjs

преди 5 години

Българи научете се да правите елементарни връзки!Убийствата в Болярово са свързани с сегашните и предстоящи масови убийства на прасета в Североизтока,пак по причина на уж-чумата!С нея вече оправдават престъпното предстоящо законодателство да забранят на селяните да отглеждат животни-сега прасета,овце,кози,а по късно и всякакви животни-това ще унищожи селата и малките градчета окончателно!Ще освободи Странджа и Североизтока за мигранти-мюсюлмани,а това по-късно ще отвори пътя на Ердоган!

15

фр

преди 5 години

... французите , те казаха

14

Анонимен

преди 5 години

Auuuuu....kakva e tasi strastna czouma...izponatrashkala e siczki bg jzurnalisti...

13

Анонимен

преди 5 години

Толкова ли няма полицаи, които да щурмуват кошарата и да изведат с белезници собствениците и да ги арестуват за възпрепятстване на поетите мерки за сигурност в държавата?

12

Анонимен

преди 5 години

Аеее ай си гледат работата. Гат измират животинкити, ша до го изяде ми и толкоз. Може да попрададеми малко кожи. *** нищу немок са зарази, щото не с на близо други ферми.

11

Реалист

преди 5 години

До мнение ( 7 )Мнение, ама глупаво мнение...

10

Анонимен

преди 5 години

А къде е Суджука от ГЕРБ? Да не се е декизирал като коза? А козата с червените рогца да не е някое от прераждането на Корни?

9

До 7

преди 5 години

На *** в .... Месото от нашите производители е по-натъпкано с химии от чуждото. Щото тук няма контрол. Нашата продукция сега е по-зле от чуждата. Химия, ГМО, никакви стандарти. Хлябът нали се прави от българско жито. Има ли нещо общо със стария, истинския вкус? Не! А доматите?

8

Анонимен

преди 5 години

Корумпетата от БАБХ са основни виновници за високите цени на храните в България . Разбира се след управляващите .

7

вв

преди 5 години

Заради нагли селяни като тези, насъсквани от безонтговорната Корнилия, ще пламне цялата държава.

6

мнение

преди 5 години

Избиват добитъка нарочно. Въобще не вярвам, че има болни животни. Геноцид над българите, геноцид и над животните им. Благодарение на Бойко, ГЕРБ и американците. Тази територия трябва да се обезлюди - част от местите трябва да умрат, а част да избягат по други краища. Явно, вярна е теорията, че там трябва да се прави анклав от мигранти.

5

Анонимен

преди 5 години

На сайта на Радио 999 има даже клипче пуснато в 17:30.Няма никаква чyма.Кой ви каза, бе дpис.бъгъ, че има чyмa?

4

Анонимен

преди 5 години

След 2 месеца карантинен период е абсурдно да говорим за разболяване. Но ако е чума, заразяването е станало през последната седмица. Може би въобще не е случайно, че точно това стадо?!

3

Анонимен

преди 5 години

Оле-леееее!Статия от преди 30 минути, а изявлението на ветеринарят преди 3 часа не е достигнало до нежните ушенца на Безсилия Пeйчева... "Мога да кажа, че в момента стадото е здраво" , това коментира д-р Величко Петков, след като направи клиничен преглед на животните в стопанството на Ана Петрова от Болярово."Сега аутопсирахме една от умрелите овце. На пръв поглед има прехранване с фураж, допустимо е. Но със сигурност ще кажем след като излязат резултатите" , каза още ветеринарният специалист.

2

Байфидан

преди 5 години

И кво праим ся?

1

Помня

преди 5 години

Корделка да разцелува козичките.Тя насъска стопаните срещу държавните органи.