37

До 53

преди 5 години

Вече има нова директива и всики трябва да вдигнат най - ниската ставка ДДС на 15%

36

до 53

преди 5 години

Не си запознат явно.В повечето страни от ЕС ДДС - то за детски продукти, храни учебници и т.н е под 7%

35

Много лъже

преди 5 години

Минималната ставка на ДДС в ЕС е 15%. Значи 5% е невъзмлжна ставка за хляба , Браво на другарката Лъжа за поредната лъжа!

34

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите на някои Инафантилни и ми става пределно ясно че от таз кочи..ка в близките 50 години държава няма да стане. Говорят за Пупулизъм без да знаят значението на думата но иначе са я чували от тези за които са гласували. Това да си $ умен $ като ***..как хич не е добре. Наблюдавам една истерия в писането на коментари. Някоко човека се надпреварват да сипят ху.ли и недомислици и да покажат умственият си багаж. . По този начин освен да си покажят се.лянията друго не вършат.

33

Наблюдател

преди 5 години

О при 5% ДДС за насъщния, цената му няма да падне.

32

нда...

преди 5 години

то много лесно т'ва с хляба. Що не поиска да се облага хазарта и тогава може и без ддс на хляб и лекарства...ама не и стиска...за пред бабите си се ежи

31

марш в Москва!

преди 5 години

Майката на тази сигурно гледа кокошки в Крушовица и тази иска да ги храни с евтин хляб.Бива поквара, бива, ама тази не се наяде!

30

Анонимен

преди 5 години

Ей Бого втръсна ми от тая крава.Аман от нея вече.И тя като Суджук Бойко няма ден в който да не и отразят медийната изява.Стига толкова.Като иска да го сваля да прави преврат,метеж или каквото иска а не само да скимти като гладно куче.Тъй де.

29

голяма глупост

преди 5 години

По татово време хляба беше субсидиран. Тогава килограм хляб струваше по-евтино от килограм брашно. Хората хранеха кокошките с хляб. За да държат цената ниска, правеха хляба от фуражно зърно /тежка пшеница/. Затова хляба беше клисав.Когато един ден българския народ осъзнае вредата от социалистическото мислене, можем да очакваме че нещата ще тръгнат напред.

28

ПиШок

преди 5 години

Двуличници,колко пъти бяхте на власт от 1989 г. насам,колко?Защо тогава не гласувахте 5% ДДС за хляба,а сега,когато не сте на власт и нищо не зависи от смешните ви вопли?

27

Анонимен

преди 5 години

Не минава и ден без някоя nростотия на Нинова. То бива бива евтин популизъм ама тя вече съвсем прекали. И какво си мисли, че ако падне правителството ще гласуваме за изеднuците от БСП??? Нещо се е объркала.

26

Шопо

преди 5 години

5% е 5ст ! 30 дни по 5 ст е 1,50 лв... Голяма икономия ! А Георги Първанов има цял Спа хотел...

25

А Кур в гъза иска ли

преди 5 години

Селянката-крадитизаторка?

24

Анонимен

преди 5 години

Аман от пещерният популизъм на ***.

23

Анонимен

преди 5 години

И защо плюете по Нинова сега?! Ако това беше предложено от Герб, нямаше да го наричате популизъм, а щяхте да се задавите от викове "Браво, Борисов"и "Ето така се управлява", нали, бе, мизерници герберастки?

22

Анонимен

преди 5 години

Работата ми е такава че обикалям цяла европа от 15 г. живея в бяла държава. Досега където съм пазарувал никъде не съм видял 20 % ДДС. ДДС-то варира от 5 до 15 % във всички бели държави. Много съм се чудел защо само във вашата мутроландия е толкова високо ДДС-то и накраят се сетих. Ако намалят ддс-то няма да им остане какво да краднат и без това икономиката ви е в сивият сектор и неплаща данъци ако и ддс-то изчезне управниците ви ще трябва да се връщат на село да си пасът гове.дата.

21

Анонимен

преди 5 години

До народна банкаПланът е даже пари за хляб да НЯМАМЕ.

20

Анонимен

преди 5 години

Нинова и Синдикатите станаха нетърпими. А Б. Петков се излага с 5% увеличение на пенсиите догодина ЛЯТОТО, представи си!Нинова тръгнала да се прави на загрижена с нещастното 5% ДДС.Синдикатите се плюнчат с необлагаем минимум и плосък данък.Хванали са се с някакви жалки трикчета и манипулативни номерца да ни залъгват и успиват, докато цените растат и раста, бедността ни притиска отвсякъде... Мятат ни по клоните, вместо да повишат МРЗ още сега. Пари има, могат да го направят. Добра воля няма.

19

Цървул

преди 5 години

Ами кво да правим тогава,ще ядем само сух суджук!

18

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Лизъм, лизъм... - популизъм...