120

до 125

преди 5 години

Доста повече от 2, 3 са думите в речника ни Ели .7, 8 думи имаше в речника на твоите червени другари :" дикатура на пролетарията , партията е велика , загниващ капитализъм "

119

Анонимен

преди 5 години

До 119. Казва се скраП бе, ***. Ама изглежда за *** вече всякакви ги набират!

118

Анонимен

преди 5 години

:)Той не е свален самальота . Самальотите са несваляеми , невидими , недосегаеми и тнт Самальота е последен писък на путинчовите технологии и той е не само самальот но и подводница . И просто се е гмурнал в морето да гони загниващи капиталисти !

117

Пошли домой

преди 5 години

Чемодан, вокзал, Москва!

116

Ели

преди 5 години

До: 109, 115,Както искате ме наричайте: във вашия речник има две-три думи на кръст:русофил и комунист.Казаното от вас няма значение!Когато фактите говорят...Нямаме самолети, нямаме войска, летателни часове за пилотите.Разбирам мъката ви, изразена чрез епитетите към мен.Това е първата крачка, имате емоции - било то и негативни, втората е да видите наличието на проблем, третата да намерим решение на проблемът.А бежанците са проблемЕто ви новина: "Ердоган спря нови "бежанци" идващи към БГ.

115

Аз знам

преди 5 години

ЧОВЕК ДА СЕ ЧУДИ, ЩО ЗА ХОРА ПИШАТ ТОВА ПО-ДОЛУ. ЖАЛИ И ЖАЛКО !

114

Анонимен

преди 5 години

До 116Какво имаме - чичо Сам?......Факта че и ти си избягала от руския Гулаг тук - при "чичо Сам" , говори достатъчно.Но е отвратително, че хапеш ръката, който ти дава хляба !

113

Крим не е руски

преди 5 години

"Руският военен самолет Ил-20, изчезнал над Средиземно море, е бил свален от сирийската противовъздушна отбрана, защото зад него са се прикривали израелски изтребители Ф-16. "- Не видях сирийския народ да посреща с хляб и сол "руските "освободители" (окупатори) а само с враждебни действия..ха.ха.ха

112

Самальот бракма

преди 5 години

Като е видял фантомите, направо се е гмурнал сам в морето.

111

москвич бракма

преди 5 години

Пияниците сами си свалиха бракмата сега друг им е виновен хо хо хо

110

Къде е курск ??????

преди 5 години

Всичко руско става само за СКРАБ хо хо хо

109

Къде е курск ??????

преди 5 години

Най мразя продажни рубладжии прости да се правят на българи

108

мазепа

преди 5 години

Сорос и Меркел са виновни.

107

Чий го търсят там

преди 5 години

Да бе в Раша седяло, не би дъно "видяло".

106

Анонимен

преди 5 години

ако не бяха се разбрали руснаците с турците щеше да тръгнат към европа хранените от тях и нас джихадисти и щеше да падне голяма далавера за полицайте и трафикантите.

105

Контра

преди 5 години

Предателите не ги обичат.А патриотите още по-малко.Затова унгарците си защитават Орбан.Най-лошото е, българи да защитават американци, и да са по-големи американофили от американците.Има ли БГ армия - няма!Има ли технологии-няма.Има ли Правосъдие-няма.Свобода на медии?Има ли здравеопазване - няма?Има ли 2 милиона емигранти - има.Какво има БГ за 30 г. "демокрация"?Имаме олигарси, американски бази и ...Въоръжение, армия, технологии, селско стопанство, енергетика.Какво имаме - чичо Сам?

104

Анонимен

преди 5 години

До 112 Re. kontraНай-противното e руснак да се прави на по-българин от българите и русофил да се прави на по-руснак от руснаците !

103

Какъв боинг

преди 5 години

Какъв боинг в Донбас.Бук е бил на въоръжение в Украйна и не е излизал от там.Има документи и серийни номера.Дива пропаганда!

102

Re:109

преди 5 години

Айде, куфарчето, билетчето и в Дакота.Изгонихте 2 милиона българи, но се връщаме, яд ли те е.Айде куфарчето и заминавай при твоите любимци в Ирак, Иран, Сирия, Йемен.Те там с радост ще те приемат и ИК е на почит, а може да се цаниш доброволец старшинка в армията на САЩ, и там ще те уважат като Савченко в Ирак!По заслуги!

101

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzЩе има последствия за Израел. Въпрос на време е.да, ще си свалят и едно Су в знак на протест.