21

анонимен

преди 5 години

БСП-то само чака президента да направи нещо,и веднага са зад него.Така той става зависим от тях.А трябва да е независим.Ей,това бсп-арите са много манипулативни.Успяха да настроят президент с/у премиер.

20

реалист

преди 5 години

До БайфиданТова, което прави, да информира К.Съд, лозунг ли е? Отнемат правото на достъпно правосъдие и ти се радваш. Радвай се, но след това ще ти отнемат нещо друго, защото виждат, че има такива като теб. Стъпка по стъпка, малко по малко. Като жабата и топлата вода. Кротувай и вярвай, че няма да бъдеш сварена.

19

до 15

преди 5 години

С увеличаването на таксите ще се намали и възможността , тези които са прави да се борят за правото си....ще се намали възможността да се оспорват обществените поръчки-източник на благо за наш,те управляващи....ще се намали възможноста да контрол върху съдът...който и без това е подчинен само на Тиквата.

18

Гербер

преди 5 години

Аз съм лоялен на Герб! Ако бойко поиска дъщеря ми за една вечер ще му я дам!

17

до 12

преди 5 години

Напълно си прав. Радев определено е руски агент и унизи България, като допусна някакъв си агент на КГБ от руската църква, да ни размахва пръст и да ни поучава.... Но...това не значи, че аргументите за защита на правото за жалби не са основателни. Милиционерско-мутринският подход на Боко тиквата е несъвместим с демокрацията, морала и правото.

16

Анонимен

преди 5 години

Радев мачка гербавите кожодери!

15

Анонимен

преди 5 години

В момента всеки води дела за каквото си иска. Една баба заведе дело, чрез сина си, че при изготване на кадастъра не и уважиха претенциите, че съм навлязал в имота. Осъдих я и в момента не мога да си събера парите, защото се води социално слаба, а беше си наела известни адвокати. С увеличаването на таксите ще се замислят хората кой за какво се бори в тази държава.

14

Анонимен

преди 5 години

Лека по лека се върви към пълна диктатура на мутроолигархията. Тези промени в АПК трябва да бъдат хвърлени в коша и да не се занимаваме с тях повече.

13

Анонимен

преди 5 години

Браво, г-н Президент!

12

Байфидан

преди 5 години

До реалист. И как точно му пука и ти помага на теб като "обикновен" човек? Защото аз досега освен общи празни приказки и соц. лозунги друго не съм видял от него.

11

Анонимен

преди 5 години

Този или не разбира, че това се прави за да се премахнат неоснователните и злоумишлени обжалвания или играе в един отбор с тази мафия.Например: фирма регистрирана в панелка в Бъкстон със 100 лева капитал обжалва търг за 50 линейки. Сега незнайни тежкоболни хора няма да бъдат спасени заради недостатъчно и стари линейки. Друг пример: фризьорски салон от Елин Пелин обжалва търг за строителство на ж.п. тунел. Фирма за семки от Факултета обжалва изграждане на ток-системата...

10

реалист

преди 5 години

Не мога да разбере ГеЙ.беристките ***. Имам чувството, че ББ и ЦЦ из.насилят най- любимите им хора, пак ще ги величаят. Секта!!!

9

Валери

преди 5 години

Ама какво сте написали президентът оспорва това, оспорва онова, като той хабер си няма от тази сложна материя. Това е написано от някой или някои от юристите на президентството, които са дали своето мнение и дори да не са прави, пРезидентът няма как да го знае, защото не го разбира.

8

Анонимен

преди 5 години

Румене, дела трябват не думи......вземи си заработи заплатата най-накрая.

7

реалист

преди 5 години

Браво на Президента Радев. Единствения, на който му пука за обикновения човек. Ако съставиш партия бих гласувал за теб.

6

до3

преди 5 години

ми да, Роско беше безличен на фона на ген.Радев.

5

Изнервен

преди 5 години

Този е много зле, горкият. Ами то и хлябът е скъп, ама няма да го намалят, нали? Тези работи не стават с комунистически призиви и лозунги.

4

Ха-ха

преди 5 години

Другаря президент пак реши да се отбележи.

3

Анонимен

преди 5 години

Радев, пак се прави на интересен.....

2

Анонимен

преди 5 години

Браво на ***! Една доблестна и мъжка анти - чехъл подстъпка!