10

Ясен

преди 5 години

Изобщо не е до храната !Човек който живее с стрес и мръсен въздух не био не най качествените продукти да консумира изобщо да не смята че ще доживее до дълголетие!

9

Анонимен

преди 5 години

Разбият ти колата, дойде изравнителната сметка за парно, уредите се трошат, защото са достигнали екплоатационен период 1 год., вдигат таксите за всичко, лекарите те препращат по 10та пътека, някаква леличка на гише те напсува, защото е станала с левия крак, въздухът е кошмар, съседа кърти банята, и някаква джебчийка ти свие портфейла, обядът ти е сандвич, а продавача си обърсва *** с ръката,с която бърка после в краставичките.. отивам да си хапна една Ябълка, за да доживея до 110г.

8

Анонимен

преди 5 години

Японците днес казват, че тайната е всеобщото здравно осигуряване. Преди него са имали средна 50 години, въпреки нагъването на водорасли и суши.

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки който не може да бяга 100 метра може ли да се смята за жив изобщо. То в Япония доживяват до 120 от които 40 години в инвалидна количка. Аз ще ви надживея всичките и децата ви.

6

Гoшу

преди 5 години

До 6Плодовете и зеленчуците и да са ти родни, садени на село и гледани от баба Дора, като са купени ГМО семена и разсад пак ще ядеш ГМО, ама родно, а не турско :)))

5

Анонимен

преди 5 години

"Има ли тайна рецепта за дълголетието?"Има! Компот, компот и само компот! И ний компот и държавата. Компот у съденбата, здравната, образователната и социалната система. Компотът е и на пешеходните пътеки и в парламента.

4

Анонимен

преди 5 години

Когато ядяхме истинско кисело мляко,а не йогурт,когато плодовете и зеленчуците бяха родни,а не турски,когато имаше здравеопазване и работа за всички,продължителността на живота ни беше по-голяма.Сега японците ядат българско кисело мляко,имат добър стандарт и затова живеят по-дълго.

3

е баси живота

преди 5 години

Не спряхте да сравнявате ябълки с лимони и това си е кога ябълките ще станат като лимони или лимоните като ябълки не сравними глупости на не много умни журналисти , генерала се уволнява патриотите реват ......

2

Анонимен

преди 5 години

Безмислици.

1

Оруел

преди 5 години

Видими резултати!