12

Анонимен

преди 5 години

До 10Съжяляеам, бе гледам извращения. Телевизия не съм гледал от поне 10 години насам. И не знам що за елит и същества говориш, но аз говоря за такива, които успешно могат да повеждат народ и общности напред. Обаче българина не е свикнал, че трябва и да слуша. Всеки оси прави неговото, уж че би свободен, накрая малцина постигат нещо с кражби и измами.

11

Реалист

преди 5 години

Едно време са ходили на училище, да станат грамотни, а сега те знаят повече от учителите. Премахнат ли задължителното образувание, учениците ще намалеят наполовина. Друг е въпросът, че и самото образувание западна, системата на преподаване е колкото учителят да получи заплата. И най-вече историята трябва да се пренапише!!!Стига са ни лъгали, че Русия е искала нашето освобождение от турското иго(да не споменавам, че в някои учебници, дори няма понятие робство)44

10

до 5

преди 5 години

И виж днес - всеки е бил на училище, ама простотия до шия. Няма елит, няма стил, вкус ... няма нищо.................е, как няма елит ? я пусни ВИП-брадър довечера.елитен,до елитен.само най-елитната си отиде , ама те ще им вкарат на гости я азис, я някоя чалга, я николетка, ако се върне от море....пък и вкус си имат. виж плеймейтката - без кило грим на суратя не иска да се покаже.........да се смееш ли, да плачеш ли ?

9

House M.D.

преди 5 години

Красе, какво е "школо"? Думата за учебно заведение е "ещиличу"! "Школо" на родния ти диалект ли е?

8

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименМа, много си глъв, бе болшевиче. Абсолютно правилно е било, образованието да не е задължително, сиреч, лошият ген, да не си праща децата на училище, защото като се образова, той става след това престъпен и лукав и идва да те управлява! Идв ате управлява! Справка: Бойко Методиев Борисов! Още на вторият учебен ден се вижда, че някои дечурлига са си от 80%-та;)))Те не са за образователно, а за възпитателно училище, м-да.

7

Анонимен

преди 5 години

ИМАШЕ ПЕРИОД ПРЕЗ 60-те ГОДИНИ В КОЙТО ОТ 1 ДО 5 КЛАС УЧЕБНАТА ГОДИНА СВЪРШВАШЕ НА 24 МАЙ. ПРЕДИ МАНИФЕСТАЦИЯТА НИ РАЗДАВАХА СВИДЕТЕЛСТВАТА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ В ПО ГОРЕН КЛАС. НЯКОЙ ВИЕ ЛЪГАЛ НЕЩО АМА НЕ ВИЕ ДОИЗЛЪГАЛ КАКТО ТРЯБВА.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4И още нещо - зорът е бил, в това, че всички са си забивали в "нивичката", тама са се размножавали, там са се изхождали и там са умирали.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4И виж днес - всеки е бил на училище, ама простотия до шия. Няма елит, няма стил, вкус ... няма нищо.

4

Анонимен

преди 5 години

С тази недомислица ни върнаха назад повече от 80 години. Защо трябва да сравняваме нещата с монархофа-шистка БГ. По онова време даже много народ не са могли да си позволят да пратят децата си на училище както е в момента. Баба и дядо не са могли да изучат децата си защото не са имали пари дори за хляб. Ако не е била нивичката която са обработвали едвали са щяли да оцелеят. Такава немотия и мизерия е било както е в момента. Буржоазията е имала всичко за сметка на болшинството бедняци.

3

шматка

преди 5 години

Разбрахте ли сега че всички сме селяни.Само гражданите завършват на 12 юли.

2

Анонимен

преди 5 години

Не кога, а защо ? A сега защо ходят на у-ще ?

1

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с това минало! Нали се га сме оакани!