366

Анонимен

преди 5 години

Krufx ke ;никой не може да бие по платеност протестите на про копиев срещу ха-ха-пха олигархията довели да свалянето на Орешарски от Пеевски и дпс, което сега е на власт.

365

Анонимен

преди 5 години

Да направим референдум. И няма да признаят 12000.гласа от 3.5 млнтоя филм ще го гледаме и пак и пак. Щото така е в демокрацият наша..

364

румен радев летеца

преди 5 години

няма да ми протестирате да не пратя тати с мерцедеса да ви газиникой няма право да събаря седянката на БСПГЕРБ... управлявахме ви успешно 29 години , щ ви крадвм още толкова

363

Aiikti

преди 5 години

Bere, bere ...generali ... grajdamskoto obstestvo na rebegeto ....ostanalite sa gmurkat v fix, alfa, vergina, mithos, amstel....

362

Бирено мече

преди 5 години

Днеса с този надник в заглавието да не намеква тънко, че протестиращите са платени? Освен обективна и безпристрастна журналистика, това може и да е повод за едно дело за клевета

361

Счети

преди 5 години

До 368. Не съм съгласен и с вас. Функцията на обществото е да алармира, че има проблеми в системата, а не да ги поправя. Обществото в България нееднократно е алармирало, че има редица проблеми, но на политическата класа не и пука. Вие и другите заключавате, че проблема е в политиците, а аз заключавам, че е в системата, защото поощрява избирането на такива политици и управляващи.

360

Анонимен

преди 5 години

и пред кого ще се отчита тези партии? Парламента как ще сесъстави нали е по партиен принцип? кой ще гласува законите?

359

Анонимен

преди 5 години

364 - ако нямаш общество кой ще ти създаде идеала.система е резултат от обществото. Ако искаш тя да се подчинява на обществото например ти трябват синдикати, т.е. общество, а не квази-синдикати. Първо започваш промяната от себе си, накаря промениш системата. Обратното е комунизъм.

358

Анонимен

преди 5 години

първи ден - 800 душивтори ден - 200 душитрети ден - 30 душичетвърти ден???

357

Анонимен

преди 5 години

Гражданско общество се прави от гражданите!Не от правителство и протестери!А тия имат ли някаква организация?Имат ли разрешение за манифестация и от колко до колко и къде?Щото ако нямат някой трябва да обясни що ги трае?*** туй да не е правова държава?

356

работник

преди 5 години

Тези българи в чужбина са срам за работещите в чужбина.Има много българи които си гледат работата в чужбина и пращат пари в България.Те не искат родината им да бъде петнена от такива хайлази дето ще ми правят социална държава.

355

Счети

преди 5 години

До П.Петров 358. Това е вашата гледна точка. Моята гледна точка е, че системата създава нужда от подобни идеали и водачи, а не обществото. Създаваш система, в която такива индивиди са на дъното на йерархията, а не обратното както е в момента и няма да има нужда някой да ни оправя и да ги величае тези лица. Това е все едно да напишеш калпав софтуер и после да седнеш да обвиняваш потребителите, че понеже няма какво друго да изберат те са виновни за грешния код.

354

Анонимен

преди 5 години

Че кой да го промени?Българите да не са станали швейцарци?"Пустите клисурцистанали московци,а панагюрцидонски казаци"

353

системата

преди 5 години

По социалистическо мълвата гласеше че ако човек иска да стане "голям човек" трябва да се компрометира криминално. По този начин батушките ще го държат в ръцете си, той ще бъде послушна кукла на конци, а те ще го издигат на високи постове.Сега като си помисля, Корнелия Нинова, навремето Станишев я изгони за корупционен скандал и ето на, тя е човека на Решетников в България.Явно подхода не се е проминил по принцип.

352

тъпа работа

преди 5 години

Приказваме с един такъв "политически грамотен" и той ме пита:"Има чуството че социализма не ти харесва"А аз му отговарям: "Абе ей! Теб като ти харесва защо си заминал по чужбината на чужди хора да работиш?"Навремето на Мойсей му трябвали 40 години, ама сега продължителността на живота е по-голяма и ще трябват повече години.

351

Анонимен

преди 5 години

Да се разтурят всички партии!Създава се група на българите в чужбина, които ще управляват.Всички хора, които много искат и правят планове първо трябва да имат бюджет и да заявят ясно кой ще плаща.Второ трябва да посочат и кои ще го направи.Глождиме един въпрос.Що българите в чужбина не протестират в чужбина? Като идват да протестират в България, вече стават българи в България.

350

Анонимен

преди 5 години

Гледам някакви несретници с мазни коси... Да ходя да оправям обществото на такива полухора ли? Заслужавате си престъпната шайка тя е отражение на вашето "общество" от полуграмотни каращи с 200 агресивни таруирани слабоумници!!! И Господ не може да помогне на тая територия...

349

П.Петров

преди 5 години

До Счети 355А аз ви казвам, че не е само до политическа система, а до ценностна система на обществото!Докато обществото има идеал за съвършенство и модел за подражание прости и нагли селски тарикати, въплъщение на Бай ***, Андрешко, Хитър Петър и Настрадин Ходжа в едно, каквито са Борисов, Трифонов, Доган, Първанов, Кобургготски, Бареков, Марешки,Каракачанов,Сидеров,Яне Янев и т.н. , и си търси кой да го дои, стриже, "оправя","спасява" и понякога налага по кухата овча глава, ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА!

348

ДА СМЕ ОТГОВОРНИ

преди 5 години

КОЙ ПЛАТИ ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ НА 2013Г- ВЛОЖИТЕЛИТЕ НА КТБ, А ПОСЛЕ ВСИЧКИ НИЕ- 4/5 МИЛИАРДА.

347

Анонимен

преди 5 години

Те хората искат да се приберат в България.Щото нали Швейцария е извън ЕС.И като излезе България от ЕС, нанай си маро работа там, както биха рекли нашите индииски братя.Така всички българи от Европа --> в България!