31

Анонимен

преди 5 години

какво момче този като го гледам е на 35-40 години, забележете с бели косми по главата и бръчки има .. Той до сега трябва да има 10-15г. трудов стаж.

30

Анонимен

преди 5 години

търси сигурност и свободно време, това е. Доста хора познавам без интерес за кариера и развитие. Та те така.

29

Анонимен

преди 5 години

Как какво.... младите развратни ученички

28

Калоян

преди 5 години

На мен много ми се е искало да преподавам, но как да зарежа работата си която е високо платена, а и нямам педагогически профил завършен.

27

успех

преди 5 години

човекът е завърши товаработил е друго, защото е нямало работа по специалностакоето е похвалносега ще може да работи с желание работатаза разлика от много натегачи и заплатаджии програмистии жени завършили икономика или социологияи след това станали върли ИТ шефки на клети програмисти

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21 - ...гаджето му да е от него район.'' ili гаджето му да е от него klas...

25

Анонимен

преди 5 години

В началото на клипа си мести 100 пъти главата от клавиатурата към монитора :))). Тоя ако знае какво е hdd, пак добре :Д

24

:)

преди 5 години

Да е жив и здрав човекът, но не го наричайте програмист. Просто не е. Удобно е за репортажчето и новинката, но си е фейк нюз, та чак дрънка!

23

Капиталист

преди 5 години

Доживях безработни селяци, бакшиши и хамали, да ме учат с какво се занимавали програимстите...

22

Капиталист

преди 5 години

До аз-ътKоя част от "често пъти прекалено специфичен, за да използват готови решения" не разбра, неандреталецо?"Няма как да зарежеш 4000хил. заплата колко взимат програмистите и да идеш да преподаваш информатика за 1000лв." - ако си ***, който мисли само с какво да се напие, няма. Ако си пестелив програмист, седящ върху 1 милион от предишната си кариера, и искаш да направиш нещо добро за страната си - има как.Няма как да знам дали е такъв случая с конкретния човек, но примери има

21

Анонимен

преди 5 години

Оставете момчето на мира,може тази работа да му доставя удоволствие или гаджето му да е от него район.Да е жив и здрав,да помага на децата!

20

Анонимен

преди 5 години

Какво ли..... юазохизъм и нужда от стаж

19

аз-ът

преди 5 години

Спедиторските фирми също имат нужда от софтуер, често пъти прекалено специфичен, за да използват готови решения. Човекът явно е работил като програмист (освен ако статията не лъже).---бе ти чуваш ли се кви глупости пишеш бе?!!! има си фирми които пишашт софтуер за спедиторски фирми, ти нормален ли си, по твойта *** кратуна всяка счетоводителска кантора ще си назначава програмисти да им пишат софтуера? Ясно че тоя за *** за зеле не става

18

Анонимен

преди 5 години

Нали разбирате , че този човек е негоден.. Няма как да зарежеш 4000хил. заплата колко взимат програмистите и да идеш да преподаваш информатика за 1000лв.

17

аз-ът

преди 5 години

Завършил е компютърни технологии и доскоро е работил в спедиторска фирма.---програмистите работят в програмистки фирми. Или IT out source фирми, или консултантски фирми. Не работят в спедиторски фирми. Един добър програмист в СФ под 3000 лева нетак дори не идва на интервю. Значи смятай къв програмист е щом е хукнал да баца за 800 кинта. Тоя като ония успелите навън върнали се, дето 80% от тях са били трайно безработни навън. Дявола е в подробносите, ама нищо, либералките цвилят от възторг

16

бай Спиро

преди 5 години

По мое време "Педагогика" записваха като последно желание в хуманитарните направления. От тези, които завършваха тази специалност, учители ставаха тези, които не могат да намерят друга по-свястна работа. Сега, защо го правят нямам идея при положение, че дори и патологично неграмотни се сдобиват с каквато си диплома пожелаят.

15

Капиталист

преди 5 години

До всички *** под мен,Спедиторските фирми също имат нужда от софтуер, често пъти прекалено специфичен, за да използват готови решения. Човекът явно е работил като програмист (освен ако статията не лъже).Що за *** хейти човек, приел поне 80% понижение на заплатата, с идеалистичната цел да налее малко акъл на безмозъчното му дете?

14

Анонимен

преди 5 години

На мене малко ми прилича на футболист, няма лошо, жив и здрав да е и да си работи с кеф даскалуването.

13

аз

преди 5 години

До Анонимен""дниешнити поколения учиници... " , чух достатАчно..."- обещавам, програмистите не говорим така! Който чете постоянно техническа литература на различни езици променя говорът си несъзнателно. Този тип, една книга не е отворил.

12

аз

преди 5 години

Ама той не е програмист... той е завършил нещо, което не е работил и очевидно не става за него... Тая статия е ***... Пича е абсолютен профан. Тъжно ми е за децата направо.