45

ударник

преди 5 години

Съединените щати смятат, че самолетът е бил свален по невнимание от френската фрегата, заяви компетентен американски представител от мястото на събитието, цитиран от Ройтерс.

44

Боби

преди 5 години

До StrikerУмнико Ил-20/22 са както самолети за глобална РЕБ така и самолети за РИР(Радио Инструментално Разузнаване)Руснаците много повече им трябва да засекат каналите между земя, кораби, самолети и ракети и да ги подслушат за да разберат как действат(анализ на предадените данни кога се сменя честотата на предаване и по какъв алгоритъм, ниво на криптиране на данните и прочие - самата оперативна комуникация няма значение не може да се разшифрова в реално време) от колкото да ги заглушават

43

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Свалили са го и ся рушнаците си траят като пръднал заек. Дори няма да си направят труда да ги потърсят. Иначе трябва да думкат френските кораби у морето а хипофизния дивак не иска да се бие с наследниците на Наполеон

42

Асен

преди 5 години

До ГошуТе поне панелките да бяха съветска разработка, ама и те са американска, от началото на 20 век в Ню Йорк. Общо взето съветите са закъсняли с всичко. Много хора, все още нямат очи да погледна истината.

41

иван

преди 5 години

Живи сте благодарение на руснаците неблагодарници

40

Анонимен

преди 5 години

За такива не ме е яд той нали затуй е там намерил е калвото е търсил дай боже всеки да намери това което търси

39

Гошу

преди 5 години

До БългаринаАйдеее.излезе, че и за къщата си дължа пари на руснаците.Ще ме съдят ли в париж?те другите държави, които не са били под СССр окупация нямат къщи, още в землянки живеят.Благодарим ти СССР, че ни построи панелките.

38

вундеркин

преди 5 години

Войните са затова да се руши и убива който воюва загива

37

То се не знае

преди 5 години

Може Ердоган ефенди да го е свалил за добре дошъл.

36

Зозо

преди 5 години

До БългаринаКакви блокове и къщи е построила рашата бре? Съвсем се сдухахте ***!

35

Анонимен

преди 5 години

Така е на война се загива

34

Анонимен

преди 5 години

Не им е за първи път, и в Первомайское преди години си стреляха по свои позииции.

33

Анонимен

преди 5 години

Самолета не е изчезнал, преминал е към подводно-космическите войски на Русия. Това не е прецедент, явлението започна с димотвореца Кузя когато 2 въздушно космически апарата преминаха в подводно положение.

32

Анонимен

преди 5 години

Руснацитата разбира ще предпочетат да кажат, че сами са си го свалили, за да не признаят пред населението си, че светът ги подритва като кучета. Сваляйте още!

31

Параноик 1.65 см

преди 5 години

Шоросоидите са го свалили!

30

Анонимен

преди 5 години

ИХ ТАМ (УЖЕ) НЕТ.

29

СатаНАТО

преди 5 години

Ил-20 е самолет за радиоелектронна борба (РЕБ) - подслушване на противниковите комуникации и заглушаване на каналите за управление.Същите такива редовно обикалят морската ни граница и изпробват реакциите на нашето ПВО. Опитал се е да им пречи на работата и са го угасили. Или по невнимание се е наврел в периметъра на фрегатата. Пиянствали са на борда.

28

Абе

преди 5 години

Свършил му е кюмюра, затова е паднал.

27

СатаНАТО

преди 5 години

Извиняай, брътле, не знаехме, че си несваляем безаналогов руски баклук...А, честито!Ю мейд май дей, спасибочки!

26

Българина

преди 5 години

Четейки толкова измъчени и пълни с омраза коментари, Български Американци, живеещи в блокове и къщи построени от Русия. Срам за нацията сте. Дали мислите преди да си напишете жалките коментари. Или проспо промитите Ви мозъци са на режим автомат.