6

Анонимен

преди 5 години

Вече не е модно да се перат пари чрез пералня и неграмотни ***.Пръв го откри Джорджано дето живее в интернет.Бъди модерен, кради с компютър.Бъди умен като крадеш, кради милиарди, понеже за кокошка няма прошка, а за милиард и Съда в Хага прощава и дори гражданство в чужда държава дава.

5

Анонимен

преди 5 години

Подпкупите на Корумпетата в ЕС се плащат в Криптовалута..

4

Анонимен

преди 5 години

"Решението на този проблем в България трябва да започне с преодоляване на недоверието в обществото, смята Стефанов."Не разбрах? Преодоляване на недоверието в обществото .... към кого) кои? Към описаните малко, но силни лобисти ли или към нещо друго?

3

Анонимен

преди 5 години

До 1 Цялото дрънкане е, че вече комисионните не се плащат на ръка или с преводи към офшорни фирми, а с криптовалути и не може да се проследят лесно. А бшокчейн е технологията, която стои под криптовалутите и гарантира, че изпращачът и получателят няма да бъдат измамени.

2

Handel

преди 5 години

Много ги разбира тези работи този Руслан Стефанов бре! Да беше само някой му обяснил, че през "блокчейн" не може да се плаща - защото това просто е начин за кодиран запис на сделки, който вече се въвежда от много банки защото е невъзможно да се фалшифицират данните със стара дата. Явно на човечеца са му пуснали няколко левчета да пораздуе пак балона с биткойните.

1

ВЪПРОС

преди 5 години

Някой може ли да преведе Анализа , на разбираем език . В смисъл - Краде се , вдигат се цени , слагат се Отрови в Реколтата , има Огромна Бюрокрация , минава се през Държавна Администрация която иска Подкуп и ...?