9

бивш ученик

преди 5 години

Има учители и....,,учители",има ученици и ,,ученици" Тези като 9 и 10 къде например ги поставяте?

8

Анонимен

преди 5 години

само реват ,че са безпарични ,а частните уроци по 30 лв

7

Двоикаджия

преди 5 години

А учителите уважават ли учениците ? Едно време уважаваха ли ни ?

6

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя връзка с мозък има ли. От родители пияни.ци и нарко.мани какви деца искате уважителнили. Този маи живуркат в паралелн свят. АЛО СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА ИЗЛЕЗ ОТ ПАЛАТА СИ И СЕ РАЗХОДИ ДОЛУ В НИЗИНИТЕ ЕЛА ПРИ ПРОСТОЛЮДИЕТО ДА ВИДИШ ДОКЪДЕ Е ДОКАРАНО ЗА 30 ГОДИНИ МУТРИЗАЦИЯ. Народа е докаран до опроста.чване затъ.пяване алкохолизиране и нарко.манизиране. Знаешли какво ми казва същият този народ от низините. Пиеме да забравиме мизерията. И знаете ли какво пият. Спирт и вода нямат пари за друго.

5

Анонимен

преди 5 години

Без производство не може и няма да има увеличение на заплатите в непроизводствения сектор, дори 99% от населението на страната да станат професори.

4

до 3

преди 5 години

Абе нема що. нейсе. Надминахме и Швеция и Швейцария по стандарт.

3

Анонимен

преди 5 години

Класната ми преди 30 години сама извоюва уважението на класа ни с показалка и маникюр който още помнят непослушните уши,но станахме хора с успешни професии и семейства.

2

Въпрос

преди 5 години

Как, например, Десислава Атанасова и Цвета Караянчева могат да изразят уважението си към учителите?! Никак! Ами как да вярвам на ГЕРБ? Като само Дончев и Борисов (на рационално, съответно, емоционално) разбират значението на образованието!

1

Коментатор

преди 5 години

Докато не осъзнаем, че в образованието е спасението, така ще бъде. Въпросът не е просто да увеличиш заплатите (има научни работници с 580 лв заплата), трябва да се случат няколко нещо, за да превърнем училището в институция. Учителите трябва да са безспорен авторитет, а всеки втори ги мисли за шкартирани от елитните вузове, което не е така. Говорим за учителите по призвание, всъщност за тези, които имат повече от 8 години стаж (случайно пападналите не се задържат). Уважение и респект! От всички!