20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20DRUGARU SEGA E VREME RABOTLIVITE NA SELO DA SI PRIBIRAME REKOLTATA.DVE PRASETA PO 240 KG. EDNO TELE-BIK GORE DOLU 500 KG.OTMANDRATA IMAM DA VZEMAM 80 KG. SIRENE-PREDAVAL SAM MLEKO.TURSHII,LUTENIZI MANDGI VSICKO SI IMAME ZA NAS S BABATA,ZA SINA V SOFIA I ZA SHTERKATA VAV FILIBETO.A TOZI,KOITO NE E RABOTIL I E HODIL DA PROTESTIRA MOGE ZYALA ZIMA DA GLADUVA.

19

Анонимен

преди 5 години

До 15:Прав си,но ние всички не трябва да забравяме,че зад управляващите на тези държави,СТОЯТ ТЕХНИТЕ НАРОДИ,а зад нашият управляващ ни *** на еврозадници,СТОИ ЕДНО ОФФЧЕ СТАДО,което е толкова затъпяло,че не може да проумее,собственото си място, в собственото си окаяно състояние,КОЕТО Е РЕШАВАЩОТО!

18

Анонимен

преди 5 години

До до бай *** 15Никой не ни иска във Вишеградската четворка. Там хората работят и имат, тук мрънкат и нямат.

17

Анонимен

преди 5 години

Радвам се да чуя такъв комплимент.

16

hungaroexit

преди 5 години

Атаката срещу Орбан е основно заради твърдата антиемигрантска политика и изгонването на организациите на Сорос и затварянето на сатанинският му университет.*** прегазиха красивата унгарска земя на път за Германия оставяйки разрушения и ***.Унгарците не желаят да бъдат ограбвани,клани и изнасилвани от афганци,иракчани и африканци,както това редовно се случва в Германия.Унгария построи истинска ограда,за да спре нашествениците а не кокошкарника на Валери Симеонов и ГЕРБ.

15

до бай Ганьо

преди 5 години

Здраво се дръж за ЧЛЕНството , че иначе банани няма да ти даваме да ручаш, като *** в зоопарка.6

14

до бай Ганьо

преди 5 години

Бай *** винаги се е мислел за по-умен от другите. А Полша, Чехия, Унгария и Словакия са доста по-напреднали страни от България. Вместо да се присъедини България към Вишеградската Четворка, всячески се стреми да угоди на Меркел и Жан Клод Юнкер -пианицата, натиска им се като магистрална ..., а те не я искат. По-глупава и ПРОДАЖНА държавна политика няма другаде в Европа, затова и никой не ни уважава. Орбан може да го осъждат, но му се кланят и го уважават, защото показва ХАРАКТЕР и има топки.

13

до бай Ганьо

преди 5 години

Май че и ти както много други българи харесват ЕС заради "кинтите". Я ми кажи по-точно какви са "стойностите" - джендерската политика ли, натиска да приемаме ислямски нашественици, изкривяване на исторически факти, индоктринация на младото поколение в безродственост, без нация, без традиции и култура - за да бъде лесно манипулирано и т.н.

12

Българин от Германия

преди 5 години

Как си позволяват бюрократите от ЕССР да съдят ПРАВИТЕЛСТВО НА ЕДНА СУВЕРЕНА ДЪРЖАВА, избрано с над 56% от населението на демократични избори. Това е меко казано НАХАЛСТВО. Е, понеже нямат достатъчно танкове в ред, засега няма да нападнат Унгария подобно на СССР през 1953г, но и този сценарии не изключвам за един по-късен период.

11

бай ганю

преди 5 години

на който му харесват европейските кинти но не и европейските правила вън от ЕСобратно с русия ако принадлежиш към определено семейство ще се държиш като член на семейството щом си се присъединил към определени ценности ще ги спазваш иначе защо си сред това семейство?

10

Българин от Германия

преди 5 години

Поздравявам българските ЕС-депутати подкрепили Орбан ! Догодина патриотичните сили в цала Европа ще спечелят много места в Европейския Парламент.Съдилища, институции, свобода на медии - всичко това може лесно да се промени, но промени ли се ИДЕНТИЧНОСТТА на един народ, изгуби ли се една НАЦИЯ - това е БЕЗОБРАТЕН ПРОЦЕС. ЕС показа са сетен път, че за него патриотизъм, национален суверенитет, семейство, бъдеще на нашите деца и внуци, не са ценности.

9

Анонимен

преди 5 години

Братко, ти Татабаня с Кьолн ли сравняваш? Бил съм и на двете места, все едно да сравняваш София с Мелник.

8

Българин от Германия

преди 5 години

Преди няколко дни на връщане от България се разхождах с кучето привечер в един парк в унгарския град Татабаня. Млади момичета спортуваха, майки с детски колички спокойно се разхождаха из парка без страх, че някой от любимците на Меркел ще ги нападне. В окупирания Кьолн и дума не може да става за подобно спокойствие. Така че, аз предпочитам Орбан пред Меркел - първият ще спаси страната си от ислямизация, а бившата комсомолска секретарка ще превърне Германия в Германистан.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами много ясно, че се отнася и за България. Та както в Унгария, така и у нас няма независимост на съда и на институциите, у нас са подчинени на управляващата партия и се използват срещу опонентите. Освен това половината от състава на ВСС се избира от парламента в задкулисни сделки и удобни за тях хора. И Прокуратурата ни не е независима, както в Унгария. Знаем кой избра нашия Главен прощурор. Изобщо диктатура като в Унгария.

6

Двойни стандарти

преди 5 години

85% са валидни, но не ни спират еврофондовете, нито ни взимат гласа в ЕС, защото докато геноцидният проект на фондация Ханс Зайдел - ГЕРП е на власт и е послушен на господарите си в Райхстага, краденето от еврофондовете може да продължава с пълна сила.

5

Анонимен

преди 5 години

Бойко, диктатор! Sic semper tyrannis!

4

П.Петров

преди 5 години

Не думай!А аз си мисля, че всичко казано срещу Унгария важи 120% за България!Ама на малцина журналисти в България им стиска да го кажат, за да не станат блогъри ..."Отстрелват" ви един по един, драги ми журналисти! Липсва единство в гилдията.

3

Анонимен

преди 5 години

Тая статия е от три дена. Чак сега я публикувахте.

2

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ УНГАРИЯ И ТОЛКОЗ !!!!ЗМЕЙРКЕЛ ИЗОБЩО НЕ И ПУКА ДАЛИ ЕДНА ДЪРЖАВА СЕ СПРАВЯ ЗЛЕ ИЛИ НЕ ТЯ САМО ИСКА ДА Е ПОСЛУШНА!! :DТЪЙ, ЧЕ ЗА НАС САНКЦИИ НЯМА ДА ИМА!!НО УНГАРИЯ И ПОЛША ДА МУ МИСЛЯТ ОЩЕ ЗМЕЙРКЕЛ НЕ Е ПУСНАЛА ГЕСТАПО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ДА ГИ САНКЦИОНИРА СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ЗАВИЕ :D

1

Анонимен

преди 5 години

Даже не знам какво да река на тая галимация. Нищо общо с действителността.