41

Анонимен

преди 5 години

Русофилчетата у нас - са само "академични" ..лаят простотии из форумите , но не им стиска да се преселят в руския рай.Страх ги е , че дълго преди да умрат от глад - ще станат жертва на някой пиян bляд. Онанират пред гооолемите ракети ... също като някога , когато размахваха знаменца пред трибуната на пияния печатар Гошо-тарабата.Безродна сraн от слуги и мужици.Те са най-долната прослойка опортюнисти...ще им се да заработват в евро , ама иначе са фенове на алкохолиците .

40

Анонимен

преди 5 години

Мене си ми. е добре в ЕС.Имам си работа и пари, дом, колисемейство... Кво повече???!!!!Русия ДГД!!!!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли, западните лицемери и слугите им в България?И 100 снимки да пуснете колко лошо се живеело в Русия, няма да промените фактите!Поняли??

38

Гoшу

преди 5 години

До Нормален, осъзнал сеНито си нормален, нито си се осъзнал, ами си просто един глупав старец. Къде ти налагат ислямизация бе, ***? Някой да е дошъл с корана да ти тропа на вратата или да ти пускат по радиото и ТВ-то ислямски проповеди? Пускат си Биг Брадър, Фермата и всякакви такива бози. И какво значи "джендърство" бе дядо? То *** нищо не значи, освен пол към който принадлежиш или към който се чувстваш. И никой не ти го налага, кажи къде го налагат? Бъди си безполов НЕджендър и това е

37

Споко

преди 5 години

*** европеецът си намери утеха в пияните руснаци. А Путин е виновен за прогнилия от корупция ЕС.

36

Анонимен

преди 5 години

Родните руснаци се възмущават.Така било навсякъде по света. Не, не е.Гетата са си гета...но нормалните градове и кваръали са си ок на запад. А в руската кочинка...всичко извън олигархията на Кремъл...е в мизерията, яко.

35

Някои си.

преди 5 години

До ком.#20 също като у вас и после ***,че обесняваи кои ми *** в гащите

34

Някои си.

преди 5 години

КАТО СЕ СЕТЯ КОЛКО МАЛКО СЪМ ЖИВ И КОЛКО МНОГО УМРЯЛ защо да не съм опитъл от всичко

33

Анонимен

преди 5 години

До питащите:ЧМО- е сложно за обяснение, но е обида към даден човек-такъв дето е на "тънка" служба в армията, а не редовна, също по разни лагери-нешо като аутсайдер-докато пиша май са изтрили въпроса???????БОМЖ-вече е обяснено, разговорно -клошар, в полицията-абревиатура

32

погледнете обективно

преди 5 години

БОМЖ има смисъл на клошар ,а иначе е съкращение на Без Определеное Место Жителство официално така ги водят в полицията в Русия когато нямат постоянен адрес.А иначе не е обективно бил съм в Англия и там има огромна мизерия и градска беднота семейства с по 8 деца родителите алкохолици а децата престъпници на дребно лично познавах такова момче.В Америка има едни дето им викат Уолмарт пиипъл погледнете в тубата ще изпаднете в потрес.Та едно време ни пускаха такива материали за САЩ а сега за Русия.

31

Русия е в 19 век

преди 5 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

30

Анонимен

преди 5 години

Краварати дори бутилките си крият в един хартиен плик и люскат алкохол от зори до мрак Да има и бедни руснаци, но не живеят на улицатаВ *** също забраниха да се пие по улицата. Има нова мода из роди - обикалят и нападат хора, които си пийват биричка. Защото се чувстват засегнати и защитават закона. Абревиатурата БОМЖ нещо говори ли ви?

29

Анонимен

преди 5 години

СКОТОВЕ!

28

Анонимен

преди 5 години

Някой има ли представа какво означава абревиатурата ЧМО - има я на снимка 11.

27

Анонимен

преди 5 години

Сн.6 - и булката е пълничка, явно този младоженец има такъв вкус. Затова не може да се удържи да не погали д/***, което е още по-голямо от това на младата му съпруга!

26

Анонимен

преди 5 години

Русия е огромна страна с богата управляваща класа и беден народ с богата душа.1?=80 рубли ,средната пенсия 13000 рубли.

25

до26

преди 5 години

аз поне лично съм ги виждал тез коптори, Бронкс нещо говори ли ви, Ню йорк не е Манхатън само....

24

до30

преди 5 години

ми сега как е бе, мръдни на север от София, врачанско монтанско видинско и ще видиш ква идилия е, да ти се доплаче ...

23

до 29

преди 5 години

и кое и е манипулативното ?Това им е реалния живот на обитателите на сибирската империйка .Точно такива беше и при комунизма и в България

22

Анонимен

преди 5 години

Поредната манипулативна антируска статия е това!!